Maximum Kart Ramazan Kampanyası 50 TL MaxiPuan Hediye

İş Bankası ve Ziraat Bankası Maximum Kart sahipleri yaşadı. Maximum Kart Ramazan Kampanyası ile 7 Ağustos 2013 tarihine kadar yapılacak 100 TL ve üzeri beşinci alışveriş 50 TL kazandırıyor. Alışverişlerin İş Bankası ve Ziraat Bankası kredi kartı olan Maximum Kart ile yapılması gerekiyor.Maximum anlaşmalı marketlerden yapılacak alışverişler kampanya kapsamında kazandırıyor. Market alışverişinin tek seferde ve farklı günlerde yapılması gerekli. Her alışveriş tutarının 100 TL ve üzerinde olması aranan bir diğer koşul. 100 TL ve üzerinde ve farkıl günlerde yapılan 5. peşin alışveriş 50 TL MaxiPuan hediye kazandırıyor.

MaxiPuan kazanmak için kampanyaya katılım yapmak gerekiyor. SMS katılımlı olan kampanyaya katılmak için 4747 numaralı hatta kısa mesaj gönderilmesi gerekiyor. Maksimum Kart sahipleri banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numaralarından mesaj göndererek kampanyaya iştirak edebiliyor. SMS mesajının mutlaka banka sisteminde müşteri adına kayıtlı olan cep telefonu numarasından gönderilmesi gerekiyor. SMS mesaj metnine "RAMAZAN" yazıp boşluk bırakarak kredi katının son altı hanesinin yazılması gerekli. Kayıt olmadan önce harcama yaptıysanız merk etmeyin. 5 Temmuz tarihinden sonra yapılan harcamalar kampanyadan yararlanabiliyor. Bu nedenle hemen "RAMAZAN" yazıp kartın son 6 hanesini beraber 4747'ye SMS göndererek kampanyadan kazanmak için alışverişe devam edebilirsiniz.

Market alışverişi ödemelerinin Maximum anlaşmalı marketlerdeki Maximum POS cihazlarından yapılması durumunda MaxiPuan kazanılabiliyor. Ödemelerin tek seferde ve farklı günlerde yapılması ve her alışveriş tutarının 100 TL ve üzerinde olması gerekiyor. Bu şekilde yapılan 5 peşin market alışverişi 50 TL MaxiPuan kazandırıyor. Unutmayın, kampanyaya katılım için son gün 7 Ağustos.

Kampanyada kazanılan MaxiPuan'lar kampanya bitiminden sonra 7 işgünü içerisinde kredi kartlarına yükleniyor ve 1 Eylül tarihine kadar alışverişlerde kullanılması gerekiyor. Kampanya kart bazında değil müşteri bazında uygulanıyor ancak aynı kişiye ait Ziraat ve İş Bankası Maximum Kart alışverişleri birleştirilemiyor.

Hiç yorum yok: