ING Bank Bayram Kredisi ile 10 Bin Lira 0,88 Faiz 88 TL Masraf

ING Bank Bayram Kredisi kampanyası başladı. Ramazan ayı boyunca kredi başvurusu yapanlar % 0,88 faiz oranı ve 88 TL dosya masrafı ile 10 Bin Lira Bayram Kredisi alabiliyorlar. Kredi için en pratik başvuru yolu ilgili kampanya numarasına kısa mesaj göndermek. SMS yoluyla ING Bayram Kredisi başvurusu yapmak için Kredi yazdıktan sonra bir boşluk bırakarak TC kimlik numarasını yazıp 2205 numaralı başvuru hattına kısa mesaj göndermek yeterli oluyor. ING Bank Bayram Kredisi 3 ay ile 18 ay arasında müşteri tarfından tercih edilecek vadede kullanılabiliyor. Kredinin üst limiti 10.000 TL. Aylık faiz oranı % 0,88 olan ING Bank Bayram Kredisi kamapyasında dosya masrafı tutarı ise sadece 88 Lira.

'Tanıdık, tanımadık demeyin. Bu bayram ING'ye gelin' tanıtımıyla televizyon reklamlarını izlemeye başladığımız ING Bank Ramazan Bayramı Kredisi'ni kullanmak için ING'de bir tanıdığınız olması gerekmiyor. ING Bank bayram özel kredi teklifiyle ihtiyaçları ertelemek istemeyenler için mükemmel bir kredi fırsatı sunuyor. Düşük faizli, uzun vadeli ve düşük dosya masraflı bir kredi arayanlar için ING'nin Ramazan ayına özel kampanyasına özel kampanyası birebir. Kred başvurularında kefil şartı aranmıyor. Kampanya hakkında ayrıntılı bilgi ING bank şubelerinden, bankanın internet şubesinden ve 0 850 222 0 600 numaralı Telefon bankacılığı hizmeti aracılığıyla alınabiliyor.

Ramazan ayı kredi kampanyaları bayrama nakitsiz girmek istemeyenler için uygun fırsatlar sunuyor. ING Bank'ın Bayram Kredisi fırsatı aylık % 0,88 faiz oranı, 88 TL düşük dosya masrafı ve 18 aya varan vadelerle gerçek anlamda iyi bir kredi şansı olarak gözüküyor. Bayram Kredileri arasnıda ön plana çıkan ING Bank kampanyası olumlu yorumlar almaya devam ediyor.

Hiç yorum yok: