Akbank Ramazan Kredisi 0,94'den Başlayan Faiz Oranı ile 75.000 TL'ye Kadar

Ramazan en sonunda geldi. Ramazan ayında bankalar ne yapacak, nasıl kredi kampanyaları düzenleyecek diye düşünürken Akbank Ramazan Kredisi kampanyası bereketiyle geldi! Akbank'ta Ramazan ayında bol avantajlı ihtiyaç kredisi fırsatları var. 2013 yılı Ramazan ayına özel Akbank ihtiyaç kredisi kampanyasında aylık faiz oranları % 0,94’den başlıyor. Düşük faizlerle sunulan ihtiyaç kredisi seçenekleri hızlı başvuru ve kolay kullanım imkanıyla dikkat çekiyor. Bu Ramazan'ın en iyi kredi kampanyalarından biri olacağı tahmin edilen kampanya şimdiden olumlu yorumlar almaya başladı bile. Haftasonu açıklanan kampanyaya başvuruların başlaması için Pazartesi olması sabırsızlıkla bekleniyor. Ramazan ayı kredi konusunda bankalar arasındaki rekabetle bilinir. Ancak bu yıl bankalar belki de son dönemlerde yaşanan ekonomik çalkantı nedeniyle Ramazan kampanyalarını başlatmayı henüz düşünemediler. Ama Akbank böyle değil. Henüz Ramazan başlamadan Akbank Ramazan Kredi kampanyasının startı verildi.

Peki Ramazan kampanyasında kredi limitleri ne kadar? Şunu söyleyebiliriz ki limitler oldukça yüksek, verilecek kredi rakamları dolgun olacağa benziyor. Akbank Ramazan Kredisi kampanyasıyla 75.000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisi kullanılabiliyor. Sadece Ramazan ayının getirdiği masraflar için değil, tüm nakit ihtiyaçlar için kullanılabilen kredinin % 0,94’den başlayan faiz oranları da oldukça cezbedici gözüküyor. İhtiyaç kredisi alanında tartışmasız lider bankalardan biri olan Akbank tüm kredi kullanıcılarını başvuru için şubelerine bekliyor. Kredi başvuruları Web Kredi aracılığıyla internet üzerinden de yapılabiliyor.

Krediyi kullananlar için geri ödemelerde erteleme seçeneği de var. Dileyenler 3 ay erteleme seçeneğinden yararlanabiliyorlar. Buna göre Temmuz ayında kredi alanlar taksit ödemelerine Ekim 2013'de başlayabiliyorlar.

Akbank Ramazan Kredisi başvurusu için son tarih, 31 Temmuz 2013 olarak açıklandı. Kredi başvuruları hızlı bir şekilde sonuçlandırılıyor ve Akbank müşterileri Ramazan'da da nakit sıkıntısı yaşamıyorlar.

Hiç yorum yok: