Finansbank Kamu Kredisi 0,99 Faiz 99 TL Masraf ile 60 Ay Vade

Finansbank Kamu Kredisi kampanyası başladı. Finansbank'a gelen kamulular sadece kamululara özel ihtiyaç kredisi koşullarından yararlanıyorlar. Finansbank Kamu Kredisi faiz oranı % 0,99. Kredinin dosya masrafı ise 99 TL. Kamulular 60 aya varan vadelerle ihtiyaç kredisi kullanma şansı yakalıyorlar. Finansbank Kamu Kredisi başvurusu yapmak için T.C. kimlik numaranızı 5030'a mesaj atmanız yeterli.

Kamu personeline özel kredi Finansbank'ta. Kamu çalışanları şimdi kendilerine özel kredinin cazip koşullarından yararlanıyorlar ve 60 ay vadeye kadar her tutarda ihtiyaç kredisi kullanıyorlar. Kredinin aylık faiz oranı % 0,99 ve sabit 99 TL dosya masrafıyla kullanılabiliyor. Kamu çalışanlarına özel ihtiyaç kredisi fırsatını kullanmak isteyenler cepten 5030'a kısa mesaj göndererek ya da finansbank şubelerine uğrayarak kredi başvurusu yapabiliyorlar. 60 ay vadeye kadar geçerli olan Kamu Kredisi başvurusu Finansbank web sitesinden de yapılabiliyor. Bunun için Finansbank web sitesindeki Anında Başvur butununa tıklamak yeterli.

Finansbank'ta kamululara özel konut kredisi avantajları da devam ediyor. Banka kamululara özel dosya masrafı uygularken, ipotek ücreti ve ekspertiz ücretinde % 25 indirim sağlıyor.

SMS'le, internetten veya Finansbank Şubeleri'nden yapılan ön başvurunun ardından bankadan gelen sonuç olumlu ise herhangi bir Finansbank Şubesi'nden Kamu İhtiyaç Kredisi kesin başvurusunu tamamlamak mümkün.

Kamu Kredisi'nin avantajlı fiyatlarından yararlanmak için en yakın Finansbank Şubesi'nden başvuru yapılabiliyor. Kredi başvurusunda şu belgeler isteniyor:

Kimlik Belgesi (Nüfus Cüzdanı)
Kamu Personeli Kimliği (Kamu personeli olduğunu kanıtlayan bir kimlik kartı)
Gelir Belgesi

Hiç yorum yok: