Ziraat Bankası Arsa Kredisi 60 Ay Vadeli

Gayrimenkul yatırımı her dönemde kazandıran yatırımlardan. Zaman zaman durgunluk dönemleri yaşansa da arkadan gelen değer artışları doğru zamanda gayrimenkule yatırım yapanlara kazandırıyor. Şu dönemde de konut ve arsa piyasası durgun gibi gözüküyor, fiyatlar artmıyor hatta düşme eğiliminde. Aslında bu durum şu anda gayrimenkul yatırımı için uygun bir dönem olduğunun işareti olabilir. Her zaman fiyatlar yükselirken değil, durgunluk zamanlarında alım yapanların kazandığı düşünülürse konuta, araziye ya da arsaya yatırım yapmak ileride kazandırabilir.

Ziraat Bankası uygun koşullarla ve düşük faiz oranlarıyla sunduğu Arsa Kredisi ile arsaya yatırım yapmak isteyenlere cazip fırsatlar sunuyor. Arsanızı seçmek size kalıyor, finansmanı ise dert etmeye hiç gerek yok. Ziraat Bankası Arsa Kredisi ile cazip koşullarla kredi kullanarak finansman bulmak mümkün. Ziraat Arsa Kredisi 60 ay vadeye kadar kullanılabiliyor. Satın alınması düşünülen arsanın ekspertiz değeri belirleniyor ve ekspertiz değerinin % 50'sine kadar kredi çekme fırsatı sunuluyor. Arsaya yatırım yapmak isteyenler, gayrimenkul yatırımını cazip bulanlar için eşsiz bir fırsat anlamına gelen Ziraat Bankası Arsa Kredisi düşük maliyetli bir finansman olanağı sunuyor.

Kredinin kullanılabilmesi için bir kefil gösterilmesi gerekiyor. Ayrıca diğer tüm gayrimenkul kredilerinde olduğu gibi satın alınan arsa üzerine ipotek tesis edilerek maddi teminat sağlanmış oluyor. Ziraat Bankası Arsa Kredisi ile satın alınacak arsanın belediye sınırları içerisinde bulunması ve imarlı olması gerekiyor. Krediyi kullananlara kredi geri ödeme süresini kapsayacak şekilde hayat sigortası yapılıyor.

Ziraat Bankası Arsa Kredisi başvurusu Ziraat Bankası şubelerine yapılıyor.

Hiç yorum yok: