Halkbank Kredisi Serinleten Yaz Tarifesi ile 0.57 Faizli

Yaz aylarına Halkbank’ın Serinleten Yaz Tarifesi isimli kredi kampanyası damgasını vuruyor. Haziran ayında başlayan kredi kampanyası Ramazan'ın gelmesiyle de hız kesmeden devam ediyor. Ramazan ayı içinde iyi bir Bayram Kredisi fırsatı arayanlar da Serinleten Yaz Tarifesi kredi kampanyasını dikkatle incelemeli. Nakit kredi çözümü arayanlar Halkbank’ın sunduğu kredi ile aylık % 0.57 faiz oranından yararlanabilir. Halkbank kredi arayan vatandaşlar için nakit kredi çözüm seçenekleri sunmaya devam ediyor. Serinleten Yaz Kredisi fırsatı iyi bir Ramazan Kredisi ya da Bayram Kredisi fırsatına dönüştürülebilir.

Halkbank’ın yaz aylarına özel Serinleten Yaz Tarifesi ile ihtiyaç kredisi faiz oranları aylık % 0.57′ye kadar indi. kampanya kapsamında seçilen vade ve faiz oranı çerçevesinde dosya ücreti de 5 TL ya da 150 TL olarak uygulanıyor. Kampanyada 50 Bin Liraya kadar ihtiyaç kredisi kullanılabiliyor. Halkbank müşterileri Serinleten Yaz Tarifesinin uygulandığı Ramazan ayına da gelen kredi kampanyasında 5.000 TL kredi çekmeleri durumunda 12 ay vade seçeneğinde 150 TL dosya ücreti ve sadece 15 TL hayat sigortası bedeliyle % 0.57 düşük faiz oranı ile geri ödeme yapıyorlar.

Halkbank’ın kredi kampanyasında maksimum 60 ay vadeyle ve 50.000 TL’ye kadar tutarda kredi çekilebiliyor. Çeklecek üst tutar 50.000 TL olmakla birlikte 20.000 TL, 10.000 TL, 5.000 TL gibi rakamlarda kredi kullanmak mümkün. 60 ay vadeyle 50.000 TL kredi alanlar aylık % 0.95 faiz oranını tercih ederlerse dosya masrafı olarak sadece 5 TL ödüyorlar. aynı tutarı aynı vadede kullanarak 150 TL dosya masrafı ödeyip % 0.89 faiz oranından yararlanmak mümkün. 50 Bin Lira krediyi 12 ay vadeyle almak isteyenler ise % 0.75 faiz oranı ve sadece 150 TL dosya masrafıyla kredi kullanabiliyorlar. Kampanya değişik ödeme seçenekleri, vadeler, dosya masrafı tutarları ve faiz oranlarıyla her bütçeye uygun kredi çözümleri sunuyor. Düşük taksitli kredi seçeneklerinin yanısıra ara ödeme imkanı sunan kredi geri ödeme planları da mevcut. Dileyen kredi kullanıcıları 2 ay erteleme seçeneğini tercih ederek geri ödemelerine iki ay sonra başlayabiliyorlar.

Hiç yorum yok: