Garanti Bayram Kredisi Kampanyası 0,69 Faizli

Ramazan geldi, hoşgeldi; bu kez Garanti'den güzel bir sürprizle geldi. Daha Ramazan'ın başındayız ama Garanti Bankası Bayram Kredisi kampanyası başladı bile. Ramazan ayında bankalar ne yapar, nasıl kredi kampanyaları gelir diye düşünürken Garanti Bankası hepimizi şaşırtan bir sürpriz yaptı. Ramazan'ı atlayıp Bayramı getirdi. Garanti Ramazan Kredisi 0,69'dan başlayan faiz oranları ve 50.000 TL'ye kadar sunulan kredi limitiyle Ramazan'da en çok dikkat çeken kampanyalardan biri olacak gibi görünüyor. Kredi kampanyasında maksimum vade ise 60 ay.

Aslında bu kampanyayı bir yerden hatırlar gibiyiz. Çünkü Garanti Bankası'nın Haziran ayında başlattığı Yaz Kredisi kampanyası da tamamen aynı koşulları taşıyordu. Ramazan ayının yaz aylarına rastlaması Garanti Yaz Kredisi'ni Temmuz ayında Garanti Bayram Kredisi'ne dönüştürmüş gibi görünüyor. Yaz Kredisi ya da Bayram Kredisi, önemli olan iyi koşullarla bir kredi almak ve uzun vadelerle geri ödemek.

Garanti Bankası Bayram Kredisi başvurusu sadece nüfus cüzdanı ile yapılıyor. Gelir belgesi, ikametgah ya da fatura gibi herhangi bir belge talep edilmiyor. Nüfus cüzdanını alanların en yakın Garanti Bankası şubesinin kapısından içeri girmeleri yeterli. Temmuz ayının beğenilen kredi kampanyalarından biri olacak gibi gözüken kredi kampanyasına şubelerin yanısıra Garanti Bankası'nın internet şubesinden ve web sitesinden de başvuru yapılabiliyor.

Ramazan'da Garanti Bankası'nı tercih edenler erken bayram yapıyorlar desek yanlış olmaz. Uygun faiz oranları ve uzun vadelerle kullanılan Garanti Bayram Kredisi ile uygun ve kolay ödenebilir bir kredi arayanların yüzü gülüyor. Henüz televizyon reklamları başlamayan kredinin olumlu yorumlar alması bekleniyor.

Hiç yorum yok: