Akbank Bayram Kredisi 3 Ay Erteleme Seçeneği ile Çifte Bayram

Akbank’ta bu yıl çifte bayram var. Ramazan Bayramı için kredi kullananlar geri ödemelerine Kurban Bayramı geldiğinde başlıyorlar. Gerçek bir bayram coşkusu yaratacak olan Akbank Bayram Kredisi % 0.68 faiz oranıyla sunuyor. Her zaman eski bayramlar aranır ama bu kez bu bayram eskilerden de güzel olacak gibi gözüküyor. Akbank Ramazan Bayramı Kredisi kullananlar düşük faiz oranlarının yanında taksit erteleme imkanından da yararlanıyorlar. Kredi kampanyasının sunduğu imkanla kredilerini bugün alanlar ödemelerini 3 ay erteliyorlar. 3 ay taksit erteleme seçeneğinin sunulduğu kampanya aynı zamanda Akbank'ın geleneksel hızlı başvuru ve kolay kullanım imkanıyla dikkat çekerek olumlu yorumlar alıyor.

Akbank Bayram Kredisi 30.000 TL’ye kadar tüm nakit ihtiyaçları için kullanılabiliyor. Kredinin faiz oranları % 0,68’den başlıyor. Düşük faiz oranlı bir ihtiyaç kredisi arayanlar için uygun kredi seçenekleri Akbank’ta başvuru yapacak olanları bekliyor. Akbank Bayram Kredisi çifte bayram yaşatmak için bu yıl “Kredini bu bayram kullan, taksit ödemelerine bir sonraki bayram başla!” sloganıyla duyurulan taksit erteleme seçeneği ile sunuluyor. Buna göre Temmuz ayı içinde başvuru yaparak kredi kullananlar kredi taksit ödemelerini Ekim 2013’e kadar erteliyorlar. Ertelemeli Bayram Kredisi arayanlar için 3 ay erteleme seçeneği Akbank'ta.

akbank ramazan Bayramı Kredisi başvurusu banka şubelerinden ve Akbank internet sitesinde yer alan WebKredi’den hızlı bir şekilde ve kolayca yapılabiliyor. Kredi başvuruları için Akbank şubelerin başvurmak ya da Akbank'ın web sitesini ziyaret etmek yeterli. Akbank Bayram Kredisi ile örneğin 12 taksitli olarak 10.000 Lira kredi alanlar aylık % 0.68 faiz oranı ve 330 Lira kredi kullandırma ücretiyle kredi geri ödemesi yapıyorlar. Yine 10.000 TL Bayram Kredisi için 36 ay taksitle ödemeyi tercih edenler 330 TL kredi kullandırma ücreti ve % 0.89 faiz oranıyla geri ödeme yapıyorlar.

Hiç yorum yok: