İş Kurmak İsteyenlere Vakıfbank Bireysel İşyeri Kredisi

İş kurmak isteyenler için Vakıfbank'ta benzersiz bir kredi seçeneği var. Bireysel İşyeri Kredisi ile hayalinizdeki işi kolayca kurmak artık hayal değil. VakıfBank Bireysel İşyeri Kredisi 120 aya kadar vadelerle kullanılıyor ve işyeri, büro, muayenehane, dükkan, mağaza, depo gibi gayrimenkulleri satın almak için gerekli nakit finansmanını sunuyor. 10 yıla varan vadelerle kullanılan krediden yararlananlar kredi geri ödemelerini kendi tercihlerine aylık, 3 aylık dönemlerle yapabiliyorlar veya geri ödeme planlarını değişken taksitlerle oluşturabiliyorlar.

Vakıfbank Bireysel İşyeri Kredisi belirli ve düzenli bir geliri olan kişilere kullandırılıyor. Kredi kullananların gerçek kişi olması gerekiyor. Tüzel nitelik taşıyan ticari şirket gibi müşteriler krediden yararlanamıyorlar. Vakıfbank Bireysel İşyeri Kredisi istihbaratı olumlu olanlara kullandırılıyor.

'Vakıfbank Bireysel İşyeri Kredisi ile ne kadar kredi kullanabilirim' diyenler için söyleyelim kullanılacak kredinin limiti, satın alınacak gayrimenkulün ekspertiz değerinin % 50'ini aşamıyor. Satın alınan gayrimenkul üzerine maddi teminat amacıyla ipotek tesis ediliyor. Kredi kullanıcısı için hayat sigortası yaptırılırken gayrimenkul için ise Konut Paket Sigortası yaptırılıyor ve sigorta her yıl yenileniyor.

İşyeri amaçlı kullanılmak üzere gayrimenkul satın almak isteyenler ancak bunun için gerekli finansmanı bulamayanlar için çok cazip bir fırsat sunan kredi, yatırımcılara sunduğu mükemmel koşullarla olumlu yorumlar alıyor. Vakıfbank iş dünyasına ve ticaret hayatına desteğini hız kesmeden sürdürüyor.

Hiç yorum yok: