TEB Ekonomi Bayramı 3 Ay Ertelemeli İhtiyaç Kredisi

Ramazan Bayramı için TEB'den kredi alanlar hem 3 ay erteleme, hem de dosya masrafı ödememe imkanından yararlanıyor. Böylece Ramazan'da kredi kullananlar iki bayram arasında ödeme yapmamış oluyorlar. TEB Ramazan'da ihtiyaç kredisi kullananların kredi geri ödemelerini üç ay erteliyor. Üstelik kampanyada dosya masrafı yok. Sadece % 1,09 faiz oranı ile alınabilen TEB Bayram Kredisi ekonomide bayram yaşatıyor.

36 ay vadeli olarak alınabilen TEB Bayram Kredisi kampanyasında 10.000 TL ihtiyaç kredisi kullananlar 350 TL aylık taksit ödüyorlar. Bu tutar kredinin ilk yılı için hayat sigortası tutarı 76 TL civarında gerçekleşiyor. Detaylı bilginin TEB şubelerinden alınabileceği Bayram Kredisi için başvurular TEb şubelerinin yanısıra bankanın web sitesinde yer alan Hemen Başvur butonuna tıklayarak da yapılabiliyor. TEB Pratik İhtiyaç Kredisi Başvurusu için sitede T.C. kimlik numarası, cep telefonu ve e-posta bilgilerini doldurup gönderenlere banka tarafından kredi teklifi yapılıyor. Banka tarafından gönderilen tutar ve vade teklifi cep telefonuna kısa mesaj olarak iletiliyor.

Televizyon reklamları başlayan ve başrolünde yine Selahattin Çakaler karakterini izlediğimiz kredi kampanyası Ramazan ayı boyunca olumlu yorumlar ve tepkiler alacak gibi gözüküyor. İki bayram arası ödeme yaptırmayan ve geri ödemelerde 3 ay erteleme fırsatı sunan TEB Bayram Kredisi düşük faiz oranları ve dosya masrafının olmamasıyla banka kredi kampanyaları arasında dikkatleri üzerinde topluyor.

Hiç yorum yok: