İş Bankası Hızlı Kredi SMS Başvuru Numarası 4402

İş Bankası ihtiyaç kredisine en çabuk başvuru yöntemi 4402 Hızlı Kredi. Şimdi cep telefonundan İş Bankası kredilerine kolaylıkla başvuru yapılabiliyor. SMS göndererek yapılan kredi başvurularının cevabı anında cep telefonuna geliyor. İş Bankası Hızlı Kredi SMS ile başvuru numarası 4402. Bu numaraya SMS atarak ihtiyaç kredisi başvurusu yapılabiliyor. SMS mesajına NAKIT yazdıktan sonra birer boşluk bırakarak TCKİMLİK NO, TALEP EDİLEN KREDİ TUTARI ve AYLIK GELİR TUTARININ yazılarak 4402'ye SMS olarak gönderilmesi gerekiyor.

Hızlı Kredi başvurusu sadece cep telfonundan değil, İş Bankası İnternet Şubesi, İş Bankası İnternet Sitesi, 0 850 724 0 724 numaralı Telefon Şubesi, Bankamatikler, İşWap ve İşCep ile de gerçekleşiyor.

İş Bankası İnternet Şubesinden Hızlı Kredi başvurusu yapmak için Kredilerim veya Başvuru-Ürünler bölümlerinden birine giderek Hızlı Kredi seçeneğini tercih etmek yeterli oluyor.

İş Bankası İnternet sitesine uğrayanlarda ana sayfada bulunan Başvurular bölümünden Hızlı Kredi'yi seçerek kredi başvurusu yapabiliyor.

Telefonla kredi başvurusu yapmak isteyenlerin İş Bankası'nın 0 850 724 0 724 numaralı Telefon Şubesini arayarak 5’e basmaları yeterli. İş Bankası müşterisi olmayanların cep telefonundan arama yapmaları gerekiyor.

İş Bankası'nın ATM'leri olan Bankamatiklerden Hızlı Kredi başvurusu kartlı veya kartsız olarak yapılabiliyor.

Hızlı Kredi başvurusu cevabı hemen cep telefonuna geliyor. Olumlu yanıt alanlar gerekli belgelerle birlikte en yakın İş Bankası şubesine uğrayarak kredi başvurularını gerçekleştiriyorlar.

Hiç yorum yok: