Deniz Bonus Taksitli Nakit Avans 1500 Lira Sıfır Faiz

Denizbank'ın avantajlı kredi kartı Deniz Bonus’ta yaz fırsatı var. Deniz Bonus Kart kullanıcılarının hayatını kolaylaştırma ilkesi çerçevesinde hizmet yelpazesine yeni bir özellik daha ekledi: Deniz Bonus ile nakit avans ya da taksitli nakit avans artık bir SMS ile cepte. Banka şubesine bile gitmeden nakit avans ya da taksitli nakit avans kullanmak isteyenler artık tek bir SMS ile paralarını anında hesaplarına aktarıyorlar. SMS'nin yanında ATM, İnternet Bankacılığı ve Telefon Bankacılığı aracılığıyla da nakit avans ya da taksitli nakit avans çekmek mümkün. Kuşkusuz isteyenler Denizbank şubelerine uğrayarak aynı işlemi yapabiliyorlar. Ancak mesai saatlerinin beklemek istemeyenler ve hafta sonlarında da nakit kullanmak isteyenler 7 / 24 nakit avans hizmetinden şube dışı kanallarla yararlanabiliyorlar. Karta tanımlı olan nakit avans limiti SMS atarak, ATM'lerden, internet ve telefon bankacılığı aracılığıyla kaolaylıkla kullanılabiliyor. Kullanılabilir nakit avans limiti dahilinde en fazla 10 Bin Liraya kadar nakit avans çekilebiliyor. Taksitli nakit avans kullanmak isteyenler 12 aya kadar taksit yaptırabiliyorlar.

Bugünlerde Deniz Bonus'ta yeni SMS kanalına özel süper bir kampanya devam ediyor. Buna göre 1500 TL taksitli nakit avans kullanlar 12 ay için % 0 faiz imkanından yararlanıyorlar. 31 Temmuz'a kadar devam edecek Sıfır Faizli Taksitli Nakit Avans kampanyasında 1.500 TL için 12 ay taksit seçeneğinde yüzde 0 faiz uygulanıyor. Kampanyada 150 TL komisyon uygulanıyor ve peşin olarak uygulanan komisyon tutarı ilk ekstreye tek seferde yansıtılıyor.

SMS ile Nakit Cepte imkanından yararlanarak 12 ay taksitli yüzde sıfır faizli 1.500 Lira avans kullanmak isteyenler 3280'e mesaj atıyorlar. Kısa mesaj metnine PARA yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra Deniz Bonus kartın son 6 hanesini ve çekilmek istenen avans tutarını yazıp 3280’e göndermek gerekiyor. Sözkonusu mesaj metni Taksitli Nakit Avans kullanmak isteyenler geçerli.

Sadece nakit avans kullanmak ve taksit yaptırmak istemeyenler ise yine aynı numaraya NAKİT yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra Deniz Bonus kartın son 6 hanesini ve çekilmek istenen tutarını yazıp göndermek yeterli. Mesajın gönderileceği numara yine aynı: 3280. Kısa mesajın bankada kayıtlı olan cep telefonu numarasından gönderilmesi gerekiyor.

Başvurunun ardından banka tarafından bir SMS mesajı gönderilerek teklif sunuluyor. Bankanın mesajında ödeme tutarı, komisyon tutarı ve avansın yatacağı hesap bilgileri yazılı oluyor. Eğer bu şartları kabul ediyorsanız KABUL yazıp dönmeniz gerekiyor. KABUL mesajının gönderilmesinin ardından para belirtilen hesaba anında geçiriliyor ve kullanıma hazır hale geliyor. 24 saat içinde KABUL mesajını göndermek gerekiyor. Aksi takdirde başvurunun yeniden yapılması isteniyor.

Hiç yorum yok: