HSBC Bayram Kredisi Dosya Masrafsız Sabit Taksitli

Bayram Kredisi kampanyalarının belki de en tatlısı HSBC Bank'tan geldi. Tüm koşullarının çok açık ve net olduğu kredi kampanyası düşük faiz oranı ve sıfır dosya masrafı ile tadından yenmeyecek tipte. Ramazan ayında bayram için iyi bir kredi kampanyası arayanlar için HSBC Bayram Kredisi birebir. KrediNet kampanyaları kapsamında düzenlenen bayrama özel kampanya 12 Ağustos tarihine kadar başvuruları kabul ediyor. Kampanyaya başvurular 9 Temmuz tarihinde başladı.

Bildiğiniz gibi HSBC'nin KrediNet kampanyaları sabit taksitli olmasıyla biliniyor. Kredi taksitleri sonradan artmadığı ve kredi verilirken tüm koşulların net ve açık olarak müşteri tarafından bilindiği KrediNet kampanyalarında sonradan sürprizlere yer yok. Kredi taksitleri sabit ve nasıl başladıysa o şekilde devam ediyor ve bitiyor. Kredi vadesi boyunca aylık taksit tutarları hiçbir şekilde değişmiyor. Ne kadar taksit ödeyeceğinizi en başta biliyorsunuz ve kredi süresi sonuna kadar taksit tutarları aynı tutarda kalıyor.

KrediNet'in bayrama özel kampanyası 36 ay taksitle sunuluyor. 36 aya kadar vadelerle Bayram Kredisi kullandırılan kampanyada en fazla çekilebilecek kredi tutarı ise 40.000 TL olarak belirlenmiş. Kredinin geri ödemeleri kafa karışıklığına yer bırakmayacak şekilde sabit taksitli olarak sürüyor. HSBC Bayram Kredisi'nde dosya masrafı yok. Kredi faizi de çok açık ve net: Tüm vadeler için % 1.08 olarak uygulanıyor. Kredi dosya masrafsız olarak kullanılıyor.

Kampanya dahilinde 36 ay vadeli olarak 10.000 TL Bayram Kredisi çekenler aylık 350 TL taksit ödüyorlar. Bankanın web sitesinde bulunan kredi hesaplama aracıyla ne kadar taksit ödeneceği kolayca hesaplanabiliyor. Bireysel Kredi Hesaplama Aracı kullanılarak tüm HSBC kredilerinin taksitlerini hesaplamak mümkün oluyor.

Hiç yorum yok: