İş Bankası Bayram Kredisi 0.66 Faiz 35000 TL İhtiyaç Kredisi

İş Bankası Geleneksel Bayram Kredisi startını verdi. Her Ramazan ayında başlayan ve artık geleneksel olan kredi kampanyasında bu yıl faiz oranları çok cazip. İş Bankası Bayram Kredisi % 0.66'dan başlayan faiz oranları ile sunuluyor. Kredinin üst limiti 35.000 TL olarak belirlendi. Vadeler ise 60 aya kadar çıkıyor. Kredi kampanyasının Temmuz ayında yoğun bir ilgi görmesi bekleniyor. Kampanya 7 Ağustos tarihinde sona ererek kapanışını yapacak. Kısacası İş Bankası kredi kampanyasının düşük faiz oranlarından yararlanmak için önümüzde bir aydan az bir süre var.

Geleneksel Bayram Kredisi kampanyasına kimler başvurabilir diyorsanız hemen söyleyelim. Kredi kampanyasına serbest meslek sahipleri, tüm ücretli çalışanlar ile emekliler başvuru yapabiliyorlar. Kredi sadece Ramazan masrafları için değil her türlü ihtiyaçlar için kullanılabiliyor. Aylık % 0,66’dan başlayan faiz oranlarının geçerli olduğu kredi kampanyasında 35.000 TL tutarına kadar kredi maksimum 60 ay vade ile çekilebiliyor. Uygun ödeme koşulları olan, düşük faizli bir ihtiyaç kredisi kullanmak isteyenler İş Bankası'nın sunduğu son kredi olanağından yararlanabiliyor.

Kredi başvurusu İş Bankası şubelerinden, bankanın Telefon Şubesinden, İş Cep, İş Pad ve İş Wap'dan ve bankanın internet şubesinden yapılabiliyor. Ama en pratik başvuru yolu cepten kısa mesaj göndererek yapılan kredi başvurusu olsa gerek. SMS atarak Bayram Kredisi başvurusu yapmak için NAKİT yazdıktan sonra aralarında boşluk bırakarak kimlik numaramızı, talep ettiğimiz kredi tutarını, aylık gelirimizi yazıyoruz ve 4402’ye SMS gönderiyoruz. Tüm kredi başvuru kanallarından yapılan başvuruların cevapları hemen cep telefonuna geliyor.

Hiç yorum yok: