Ramazan Kredi Kampanyaları: Halkbank Serinleten Yaz Tarifesi

Halkbank'tan Serinleten Yaz Tarifeleri kampanyası Ramazan ayında da devam ediyor. Ramazan ayının başlamasıyla çok az bir zaman kalan şu günlerde Ramazan masrafları nakit kredi çözümleri arayanlar için iyi bir çözüm Halk Bankası'ndan geliyor. Halkbank kredilerinde şimdi Serinleten Yaz Tarifeleri var. Yaz aylarına özel cazip kredi fırsatları değişik seçeneklerle sunuluyor. Kredi seçenekleri % 0.57'den başlayan faiz oranları ile sunuluyor. Buna göre 5.000 TL ihtiyaç kredisi 12 ay vadeli olarak 150 TL dosya ücreti ve 15 TL civarındaki hayat sigortası bedeliyle aylık % 0.57 faiz oranıyla kullanılıyor.

Halkbank’ın yaz aylarına özel Serinleten Yaz Tarifesi nakit ihtiyacı olanları Ramazan'da sonrasında yaz sonuna kadar gerçekten serinletecek gibi gözüküyor. Kampanya kapsamında 0.57’den başlayan faiz oranları uygulanıyor ve düşük dosya masrafı seçeneği ile kredi kullanılabiliyor. Yaza özel kredi kampanyasında maksimum vade 60 ay. Kredi üst limiti ise 50 Bin Lira. Kampanya ile 50.000 TL’ye kadar kredi en uygun çözümlerle ve ödeme planlarıyla sunuluyor. Halkbank ihtiyaç kredisi düşük taksitli, ara ödemeli esnek geri ödeme seçenekleri de sunuyor. Halkbank'tan kredi kullananlar dilerlerse geri ödemelerini öteleyebiliyorlar. Yaz aylarının başından beri olumlu yorumlar almaya devam eden kredi kampanyasında ilk taksiti 2 ay erteleme fırsatı sunuluyor.

Ramazan'da, Bayram'da ve tüm yaz boyunca avantajlı kredi seçeneklerinden yararlanmak isteyenlerin Halkbank şubelerine uğrayarak kredi başvurusu yapmaları gerekiyor. Halk Bankası köklü geçmişiyle kredi kullanıcılarının ilk tercih ettiği bankalardan biri olmaya devam ediyor.

Hiç yorum yok: