350 TL Taksitli 10 Bin Lira Kredi HSBC Bank'ta

HSBC KrediNet kampanyaları yeni fırsatlar ve kredi olanaklarıyla devam ediyor. KrediNet'in en büyük özelliği taksitlerinin sabit olması ve ne kadar taksit ödeneceğinin en baştan bilinmesi. HSBC KrediNet ürünlerinde taksit tutarı kredi alınırken belirleniyor ve kredi ödemelerinin sonuna kadar değişmiyor, sabit kalıyor. Böylece kafamızda hiçbir soru işareti kalmadan, gönül rahatlığıyla ihtiyaç kredisi alma şansını kullanmış oluyoruz.

HSBC Bank'ın KredNet kampanyalarında yaz aylarında ve Ramazana'da da devam ediyor. 9 Temmuz'da başlayan ve 12 Ağustos tarihine kadar sürecek olan yeni kampanya Bayram Kredisi olarak karşımıza çıktı. Ramazan Bayramı'nı şeker tadında geçirmek isteyenler için tasarlanan kredi kampanyası ile sabit taksitlerle 40 Bin Liraya kadar kredi alınabiliyor. Kredi kampanyasına başvuru yaparak kredi çekenler örnek olarak 10 Bin Lira kredi için 36 ay vadede aylık 350 TL taksit ödüyorlar. Taksitler sabit, her ay aynı ve kredi taksitleri sona erene kadar aylık taksit tutarı artmıyor ve değişmiyor. 36 ay taksitli Bayram Kredisi fırsatı aylık yüzde 1.03 faiz oranı ile sunuluyor. Kredi kampanyasında dosya masrafı yok. Dosya masrafsız ve uygun faiz oranlı bir ihtiyaç kredisi arayanlar için HSBC KrediNet Bayram Kredisi kampanyası birebir. Kredi için başvurular 12 Ağustos tarihine kadar kabul ediliyor. 2.500 Lira ve altındaki kredi tutarları için sigorta yaptırma gerekliliği bulunmuyor.

HSBC kredileerinde koşullar açık ve net. Değişik vade ve tutarlar için ne kadar taksit ödeyeceğini merak edenler için HSBC Bank’ın web sitesindeki kredi ve taksit hesaplama aracı çok iyi bir hesaplama hizmeti veriyor. HSBC KrediNet Bayram Kredisi başvurusu yapmak isteyenler banka şubesinden, internet şubesinden, telefon bankacılığı hizmeti ile ya da bankanın web sitesinden kredi başvurusu yapabiliyorlar. Dosya masrafsız, 36 ay vadeli ve düşük faiz oranlı HSBC Krednet kredileri bayrama kadar ve bayramdan sonra da ilgi görmeye devam edecek gibi gözüküyor.

Hiç yorum yok: