Vakıfbank Bayram Kredisi Kampanyası Ramazan'da Sürüyor

Ramazan ayı pek çok Bayram ve Ramazan kredisi kampanyasına ev sahipliği yapıyor. Yüksek tutarlı, düşük faizli ve dosya masraflı ya da dosya masrafı ve kredi kullandırım ücreti olmadan iyi bir Bayram Kredisi arayanlar Vakıfbank'ı tercih ediyor. Kredi kampanyası Ramazan ayı boyunca devam ediyor. 12 ay, 24 ay, 36 ay ya da 60 ay gibi değişik vade seçenekleriyle sunulan Vakıfbank Bayram Kredisi artık geleneksel hale geldi. Kredi tutarları ise 50.000 TL'ye kadar yükselebiliyor. Maksimum kredi kullanma tutarının 50 Bin Lira olduğu kredi kampanyasında en uzun vade 60 ay olarak belirlendi. Vakıfbank Geleneksel Bayram Kredisi her ihtiyaca uygun olacak şekilde değişik ödeme planlarıyla sunuluyor.

Bankanın web sitesinde yer alan örneklere göre Vakıfbank’tan 50.000 TL Bayram kredisi alanlar 24 ay vadede ödemeyi seçerlerse % 0.99 faiz oranıyla ve 157,50 TL kredi kullandırım ücretiyle aylık 2.406 TL geri ödeme yapıyorlar. Yine 24 ay vadeyle 20.000 Lira kredi alanların aylık kredi taksidi ise 833 TL civarında gerçekleşiyor. Sıfır faizli olan bu kredi seçeneğinde 3.000 TL tutarında kredi kullandırım ücreti (dosya masrafı) alınıyor. Bir diğer örnekle 50.000 TL Bayram Kredisi'ni 60 ay vadeyle kullananlar % 1.07 faiz oranından yararlanıyor ve kredi kullanım ücreti ödemeyerek aylık 1.200 TL taksit ödüyor. Banka diğer pek çok ödeme planı ile her bütçeye ve kredi talebine sesleniyor.

Vakıfbank Geleneksel Bayram Kredisi kefilsiz olarak kullandırılıyor. Ancak gerekli görülen durumlarda kefil istenebiliyor. Kredi kampanyasına katılarak uygun koşullarda ihtiyaç kredi kullanmak isteyenler Bayram Kredisi başvurusu için en yakın Vakıflar Bankası şubesini ziyaret ediyorlar. Cazip faiz ve ücretler ya da faizsiz ve dosya ücretsiz seçenekleriyle sunulan Vakıfbank Bayram Kredisi kampanyasına gelen yorumlar kredinin tercih edilebilir koşullar sunduğu yolunda oldu.

Hiç yorum yok: