Ramazan'da Kredi Fırsatı Finansbank Para Cepte ile Sürüyor

Acil nakit her zaman lazım. Özellikle Ramazan ayında. Bu yıl Ramazan Kredisi fırsatları ne durumda diye merak edenlere söyleyelim: Finansbank 5030 Para Cepte kampanyaları Ramazan'da, Bayram'da ya da herhangi bir zaman; ne zaman para lazım olursa sunduğu nakit kredi çözümleriyle devam ediyor. Finansbank 5030 Para Cepte hizmeti ile Ramazan ayında da nakit sıkışıklığı yaşanmıyor. Dileyen herkes sadece tek bir cep telefonu mesajıyla cazip krediler için başvuru yapabiliyor. Ramazan'da Para Cepte başvurusu yapmak için TC kimlik numarasını 5030'a SMS olarak göndermek yeterli. Bu Ramazan'da da Para Cepte ile parayı cepte bilmeye devam ediyoruz. Kredi başvurusunun ardından ön onay mesajının gelmesiyle birlikte bir ay içinde kredi başvurusunu tamamlamak gerekiyor. Bunun için de en yakın Finansbank şubesine uğramak yeterli oluyor.

Finansbank'ın Vakti Geldiyse Nakdi Cebinde kredi kampanyaları da tüm hızıyla devam ediyor. Vakti Geldiyse Nakdi Cebinde kredi fırsatı ile 3.000 TL'ye ve 12 ay vadeye kadar aylık % 0,49 faiz oranıyla ihtiyaç kredisi kullanılabiliyor. Ayrıca bir başka popüler kredi kampanyası olan günde 2 TL'den başlayan taksitlerle 5.000 TL ihtiyaç kredisi kampanyasından Ramazan ayında da yararlanmak mümkün. Kredi kullanırken dosya masrafı ödemek istemeyenler için ise dosya masrafsız ihtiyaç kredisi seçeneği de var. Finansbank ihtiyaç kredisi başvurusu bankanın şubelerinden, web sitesinden ya da TC kimlik numarasını 5030'a SMS atarak gerçekleştiriliyor.

Finansbank kullandırdığı düşük faizli krediler, vadelerde, tutarlarda ve ödeme koşullarında sunduğu esneklik ile tercih edilmeye ve olumlu yorumlar almaya devam ediyor. Ramazan ayında da nakit ihtiyacı duyanların yolları Finansbank'a düşecek gibi gözüküyor. Banka uygun maliyetlerle, ödenebilir, kolay başvuru yapılabilen ve hemen onaylanan kredi imkanları sunmatı sürdürüyor.

Hiç yorum yok: