Halkbank 0,61 Faizli 4 Ay Ertelemeli Bayram Kredisi

Bankalar arasındaki Bayram kredisi rekabeti sürüyor. Türkiye'nin köklü bankalarından Halkbank son Bayram Kredisi kampanyasıyla bu yarışa katıldı ve sağladığı taksit erteleme imkanıyla rekabette önlere geçecek gibi gözüküyor. Halkbank'ta bu sene 4 ay ertelemeli bayram kredisi var. Erken Gelen Bayram Kredisi adı verilen kampanyayla bu yıl Halk Bankası'ndan kredi kullananlar ihtiyaçlarını şimdi karşılıyor, taksit ödemelerini erteliyorlar. Kampanya ile kredi taksit ödemeleri 2014'e kadar ertelenebiliyor. Bayram kutlamalarını erken başlatan ve artık geleneksel hale gelen Halkbank Ramazan Bayramı kredi kampanyasında her ödeme planına göre bir çözüm mutlaka var. Kredi kampanyasında aylık faiz oranları % 0,61'den başlıyor.

Halkbank Erken Gelen Bayram Kredisi ile geri ödeme planı aylık eşit taksitli, üç ayda bir eşit taksitli, yıllık atan taksitli ya da yıllık azalan taksitli olarak düzenlenebiliyor. Kredi kullananlara ilk taksiti 2014'e kadar erteleme fırsatı sunuluyor. Kampanyada 36 aya kadar taksitli kredi kullanmak mümkün.

Birkaç ödeme planı örneği vermek gerekirse 3.000 TL krediyi 9 ay taksitli olarak kullananlar aylık % 0,61 faiz oranı ve 61 TL dosya ücretiyle kredi geri ödemesi yapabiliyorlar. 36 ay taksitli olarak 10.000 Lira Bayram Kredisi almayı tercih edenler ise aylık 0,91 faiz oranı ve 91 TL dosya ücretiyle kampanyadan yararlanabiliyorlar.

Kredi başvurularında kimlik belgesi, adres belgesi, gelir belgesi ve varsa ek gelir belgeleri isteniyor. Halkbank Bayram Kredisi başvurusu Halkbank şubelerinden yapılabiliyor ve kampanya hakkında detaylı bilgi Halkbank şubelerinden alınabiliyor. Halkbank 2013 Ramazan Bayramı Kredisi olumlu yorumlar alacak ve ilgi görecek gibi gözüküyor.

Hiç yorum yok: