Akbank Axess Limit Artırma Başvurusu Nasıl Yapılıyor

Türkiye'nin en saygın kredi kartlarından biri olan Akbank Axess'i kullananlar kısa zamanda kartın sunduğu avantajların ve toplum içindeki prestijinin farkına vararak limit artırma isteği duyuyorlar. Akbank Axess kredi kartı limitini artırmak için başvuru yapmak çok kolay. Akbank şubelerinden, 444 25 25 numaralı Akbank Telefon Bankacılığı hizmetini kullanarak ya da Akbank Direkt İnternet Bireysel İnternet Şubesini ziyaret ederek limit artış talebinde bulunmak mümkün. Bu başvuru kanallarının yanısıra Akbank'a düzenli limit artırımı talimatı vererek, kredi kartı limitinin otomatik olarak artırılması sağlanabiliyor.

Akbank Axess’in sunduğu olanaklar arasında faizsiz ve vade farksız taksitli alışveriş, artı taksit, bol bol chip para kazanmak, ekstra chip para, kredi kartı borcu transferi, kredi kartı ekstresi erteleme, peşin alışverişleri sonradan taksitlendirme, bireysel emeklilik ödemesi, her türlü fatura için otomatik ödeme, atmlerden ve şubeden taksitli avans çekimi, yurtdışında alışveriş, internette alışveriş gibi özellikler var. Axess ülkemizin en çok tanınan, en iyi yorumları alan ve en prestijli kredi kartlarından biri. Akbank Axess kredi kartı sahipleri Axess üyesi işyerlerinden faizsiz taksitli alışveriş yapabiliyor ve indirim imkanlarından yararlanıyorlar. Kampanyalardan yararlanan Axess kullanıcıları pek çok sürprizler yaşıyorlar. Axess’in chip paraları alışverişlerde para yerine geçiyor. Bazı kampanyalarla ekstra chip para kazanılıyor ve daha çok bedava alışveriş yapma fırsatı yakalanmış oluyor. Axess kredi kartı kullanılarak atmlerden 7/24 nakit avans şeklinde para çekilebiliyor, Akbank’ın Hızlı Para hizmetinden yararlanmak mümkün oluyor.

Axess yurtdışı alışverişlerde ve harcamalarda da lider kredi kartlarından biri . Axess internet alışverişlerinizde de Türkiye’nin en güvenli ve saygın internet alışveriş sitelerinde ödeme kolaylığı ve taksit imkanları sunan kampanyalara imza atıyor. Anlaşmalı internet sitelerinde vade farksız taksit ve artı taksit kampanyaları kullanıcılarından olumlu yorumlar almaya devam ediyor. Axess kredi kartıyla otomatik fatura ödemesi yapılabiliyor, otomatik ödeme talimatı vererek elektrik, su, telefon, cep telefonu, doğalgaz, internet faturaları gibi aklınıza gelebilecek tüm faturalar ödenebiliyor.

Diğer bankalardaki kredi kartı borçlarınızı %0.79 faiz oranıyla Axess kartınıza aktarma imkanı da sunan Akbank Axess 24 aya kadar taksitlendirme imkanı sağlıyor. Axess kredi kartından Taksitli Avans kullananlar geri ödemelerini kolaylıkla yapabiliyorlar. Peşin olarak yapılan ve tek seferde ödemesi tamamlanan alışverişler için Axess’in ‘Taksit İste’ özelliğinden yararlanarak alışverişleri taksitlendirmek mümkün oluyor. Axess kredi kartı ödemelerinize Ekstre Mola sistemiyle ara vererek kart ödemelerinizi erteleyebilirsiniz.



Akbank Axess Kredi Kartıyla Neler Yapılabilir:

F

Hiç yorum yok: