8 Yaşa Kadar Taşıt Kredisi Finansbank'ta % 90'a Kadar Kredi

Finansbank 0 km araçtan 8 yaşa kadar 2. el araçlara kadar 60 ay vadeli taşıt kredisi kullanma imkanı sunuyor. Finansbank TaşıtKolay kredisi kullananlar düşük faiz oranları ve uygun ödeme koşullarıyla hayallerindeki araca hemen sahip oluyorlar, kredi taksitlerini kolaylıkla geri ödüyorlar. Finansbank TaşıtKolay kredisi 0 yaştan 8 yaşa kadar tüm araç alımlarının finanse edilmesi için kullanılabiliyor. Türk Lirası olarak kullanılan Finansbank Taşıt Kredisi 0 km araçlar için anahtar teslim fiyatının % 90'ına kadar kullanılabilirken, 2. el araçlar için araçlar için kullanılabilecek kredi tutarı kasko değerinin %80'ine kadar olabiliyor.

0 km araçlar ve 5 yaşa kadar olan tüm 2. el araçlarda 60 aya kadar vade mümkün oluyor. 6 yaş ile 8 yaş arası araçlarda ise araç yaşıyla vade toplamı 10 yılı aşmayacak şekilde kredi kullanılabiliyor. Kredi geri ödeme planı müşterinin tercihlerine göre şekillendiriliyor. Bu konuda Finansbank müşteri temsilcileri her türlü fikre açık. Kredi çekilen araç teminat olarak gösterilebiliyor.

Finansbank'tan Taşıt Kredisi kullananlar kredi masraflarını bir defada ödemek yerine kredi taksitleriyle aynı vade ve düşük faiz oranıyla taksitlendirebiliyor.

Finansbank Taşıt Kredisi geri ödeme planı müşteri temsilcisiyle konuşarak kredi kullananların kendi belirleyecekleri koşullarla oluşturuluyor. Banka geri ödemelerde tercihe bağlı olarak sabit, esnek ya da ara ödemeli kredi kullandırıyor. Kredinin hiçbir ek ödeme yapmadan vadesinden önce kapatılması mümkün oluyor.

Finansbank Taşıt Kredisi taksitleri sabit geri ödemeli, esnek geri ödemeli ya da ara ödemeli olarak geri ödeme planlarıyla düzenlenebiliyor. Finansbank Taşıt Kredisi başvuruları Finansbank şubelerinden, bankanın web sitesinden ya da Finansbank İnternet Şubesi'nden yapılabiliyor. Krediler konusunda Finansbank şubelerinden ya da Kredi Kolay şubelerinden detaylı bilgi alınabiliyor.

Finansbank aynı zamanda Ana Para Ertelemeli Taşıt Kredisi kullandırıyor. Toplam vadenin 1 / 3'ü süresince ve en fazla 12 ay ana para ertelemesi yapmak mümkün. Finansbank Ana Para Ertelemeli TaşıtKolay Kredisi'nin diğer koşulları Standart TaşıtKolay kredisi ile aynı.

Hiç yorum yok: