Denizbank Banka Kartı ile Kuruşları Ödemeyin

Denizbank banka kartı sahipleri Ramazan ayı boyunca alışverişlerinde kuruşları ödemiyorlar. Son kampanya ile ödemelerinde Denizbank banka kartını kullananlar kuruşları ödemiyorlar. Kampanya gıda ve market alışverişlerinde geçerli. Gıda ve market alışverişlerini Denizbank banka kartı ile yapanlar harcama tutarlarındaki kuruşları ödemiyorlar. Kampanya 7 Ağustos tarihine kadar devam edecek. Bu yıl Ramazan ayına özel olarak düzenlenen kampanya oldukça yoğun ilgiyle karşılaştı ve olumlu yorumlar aldı. Bu nedenle kampanyanın Ramazan ayı sonrasında da tekrarlanması bekleniyor.

Denizbank banka kartı ile kuruşları ödememe kampanyasına katılmak için cep telefonu ile mesaj göndererek kampanyaya iştirak etmek gerekiyor. Katılma işlemini yapmak için IADE yazıp 3280’e göndermek gerekiyor. Kısa mesajın Denizbank'ta kart sahibi adına kayıtlı olan cep telefonundan gönderilmesi gerekiyor. Alışverişlerin gıda ve market sektörlerinde yapılması gerekiyor. Kampanya süresince toplamda en fazla 30 TL iade kazanılabiliyor. Kazanılan kuruş iadelerinden oluşan iade tutarı Ağustos ayı içerisinde kartı bağlı olduğu vadesiz hesaba yatırılacak. Kampanya banka kartı bazında değil, müşteri bazında uygulanıyor. Bu nedenle birden fazla Denizbank kart sahibi olanlar da kampanyadan en fazla bir kere yararlanabiliyorlar ve maksimum 30 Lira iade kazanıyor.

Ramazan ayı içinde düzenlenen banka kampanyaları arasında en ilginç ve işe yarar olanlardan biri olan kampanya ile belirli alışveriş tutarlarını aşmak gibi hedefler ve zorunluluklar konulmadığı için para iadesi kazanmak için ihtiyaç duyulmayan harcamalar yapılması gerekmiyor. Böylece kampanyaya özel harcama yapma gibi zorunluluklarla uğraşmadan, sadece günlük ve gerekli gıda ve market harcamalarıyla iade kazanılabiliyor.

Hiç yorum yok: