ING Bank Taksitli Destek Hesap ile Anında Nakit Para

ING Bank Destek Hesap nakit ihtiyacını hesapta para olmasa bile anında karşılayan bir hesap olarak bugüne kadar olumlu yorumlar alıyordu. Bugünlerde ING Destek Hesap'ta bir yenilik var. Bundan sonra Destek Hesap'tan çekilen nakit taksitli olarak ger ödenebilecek. Bunu gerçekleştirmek için yepyeni bir hesap türü var artık: Taksitli Destek Hesap. Anında nakit para ihtiyacını karşılamak isteyenler için Taksitli Destek Hesap ile para elinizin altında. Hesap sahipleri ihtiyaçları olan nakit parayı anında hesaplarında görüyorlar. Taksitli Destek Hesap anında, formalite olmadan, kolayca nakit paraya ulaşmayı sağlıyor. Geri ödemeler ise taksit taksit yapılıyor.

ING Bank İnternet Şubesi üyeliği olanlar Taksitli Destek Hesaplarını Başvurular menüsü Taksitli Destek Hesap Kullanım adımından hemen kullanabiliyorlar. Kuşkusuz ING Bank şubelerine uğrayarak, ING ATM’lerinden ve 0850 222 0 600 Telefon Bankacılığı aracılığıyla taksitli kullanım yapmak da mümkün.

ING Bank'ta Destek Hesabı açtırmamış olanlar hemen ING şubelerinden, İnternet Şubesi’nden, tüm ING Bank ATM’lerinden, 0850 222 0 600 Telefon Bankacılığı’nı arayarak Destek Hesap başvurusu yapabiliyorlar.

Destek Hesap sahibi olup nakit kullanımlarını taksitli olarak yapmak isteyenler mevcut Destek Hesap limitlerini kullanıyorlar. En az nakit kullanım tutarı 100 TL olabiliyor. ING Bank Taksitli Destek Hesap'tan kullanılan nakit tutar 3, 6, 9 ve 12 ay taksit seçenekleri ile geri ödenebiliyor. Destek Hesap limitinden taksitli kullanımı hesap bakiyesi artıda olsa bile, yani hesapta para olsa bile yapılabiliyor. Nakit kullanımı için uygulanan işlem komisyon ücretleri işlem gerçekleştiğinde tahsil ediliyor. Geri ödemeler taksitli çekim tarihinden 1 ay sonra başlıyor. Uygulanan faiz oranı aylık % 1.99 olurken, çekilen tutarın % 5'i oranında işlem komisyon ücreti alınıyor.

ING Bank Taksitli Destek Hesap taksitlerinin zamanında ödenmemesi halinde faiz işletilmeye başlıyor. ING Bank Taksitli Destek Hesap ile nakit kullananlar erken taksit ödemesi yapamıyorlar.

Hiç yorum yok: