Neo Ramazan Kampanyası Market Alışverişine 75 TL Chip Para

Neo’dan Ramazan Bereketi kampanyasının startı Ramazan başlamadan verildi. 8 Ağustos geceyarısına kadar sürecek olan kampanya kapsamında 75 TL ve üzeri 2. market alışverişine 10 TL, 4. market alışverişine 20 TL, 6. market alışverişine 45 TL chip-para hediye kazanılıyor. Neo Kart Ramazan Kampanyasına katılmak için “RAMAZAN” yazarak 4566’ya SMS gönderilmesi yeterli oluyor. Kampanyaya katılım yapıldıktan sonra chip para kazanılmaya başlanıyor. Market alışverişleriyle kazanılan chip paralar anında Neo Kart'a yükleniyor.

Chip para kazanılması için aynı işyerinde yapılan market alışverişlerinin herbirinin farklı günlerde yapılması ve her 75 TL ve üzerindeki alışverişin tek seferde, tek çekimde gerçekleştirilmesi gerekiyor. Aynı gün içerisinde aynı işyerinden yapılan 75 TL ve üzeri ilk harcama chip para kazandırıyor.

Kampanyaya müşteri bazında devam ediyor ve her kart müşterisi bütün bireysel kartları ile toplam 75 TL chip para kazanabiliyor. Kampanya 1 temmuz'da başladı ve halen devam ediyor. Haftalık olarak periodlara bölünerek düzenlenen kampanyada 1 ve 8 Temmuz arasında kazanılan chip-paralar 15 Temmuza kadar kullanılabiliyor. 9 ile 16 Temmuz arasında kazanılan chip paralar 23 Temmuza kadar kullanılabilirken 17 ile 24 Temmuz arasında kazanılan chip paralar 31 Temmuza kadar geçerli olacak. 25 ve 31 Temmuz arasında kazanılan chip-paralar 07 Ağustos tarihine kadar, 1 ile 8 Ağustos arasında kazanılan chip paralar ise 15 Ağustos tarihine kadar kullanılabilecek.

Neo, Axess, Wings, Fish, Carrefour Axess, Axess exi26, Free asıl ve ek kart sahipleri kampanyaya katılarak market alışverişlerinden chip para kazanabiliyorlar. Asıl kart sahibinin bankada kayıtlı olan cep telefonu numarasından sadece bir kez SMS gönderilmesiyle kampanyaya katılım mümkün oluyor.

Free kart kullancılarının ise Ramazan market kampanyasına katılmak için FREERAMAZAN yazıp kartın son 4 hanesiyle beraber 4566’ya SMS göndermeleri gerekli. 1,9 TL ücretle kampanyaya dahil olabilir. İade edilen ve iptal edilen alışverişlerde kazanılan chip para tıtarı geri alınıyor.

Hiç yorum yok: