Umre Finansmanı Uygun Oranlarla Türkiye Finans'ta

Umreye gitmek isteyenlerin sayısı her geçen gün artıyor. Peki bunun için uygun koşullarla finansman kullandıran bir banka ya da finans kurumu var mı? Umre ziyareti için banka banka gezip kredi arayanların artık üzülmelerine gerek kalmadı. Çünkü Türkiye Finans umre yolculuğunun finansmanını sağlamak için yepyeni bir kampanya başladı. Umre seyahatini artık Türkiye Finans finanse ediyor, umre yolcularına ise 60 aya varan vadelerle sıkılmadan, üzülmeden geri ödemek kalıyor. Umre için yolculuğa çıkmak isteyenler yanlarında Türkiye finans desteğini buluyorlar.

Türkiye Finans umre finansmanı paketinden yararlanmak için umreye gidilecek tur şirketinin Umre organizasyonu yapmaya yetkili oması gerekiyor. Seçilen tur organizyonunu gerçekleştiren seyahat şirketinin Tursab tarafından yayımlanan listede yer alması bir ön koşul olarak isteniyor. Tursab listesine Türkiye Finans web sitesinden ulaşılabiliyor. Umre organizasyonu yapan turizm şirketlerinin adre ve telefon bilgilerine buradan ulaşmak mümkün.

Finansman oranları da oldukça cazip seviyelerde. Umre finansmanı için uygulanan aylık kar oranları 2 ile 60 ay arasındaki vadelerde % 1,10. Yıllık maliyet oranları ise vade aralıklarına göre şu düzeylerde gerçekleşiyor: 2 - 12 ay arası % 20,97, 13 - 24 ay arası % 18,58, 25 - 36 ay arası % 17,17, 37 - 48 ay arası % 17,32, 49 - 60 ay arası % 17,03. 49 - 60 ay arasındaki vadeler sadece kamu çalışanları için geçerli oluyor. 10.000 TL umre finansmanı için tüm vadelerde 250 TL komisyon ücreti uygulanıyor.

Türkiye Finans umre finansmanı ile kutsal toprakları ziyaret etmek artık bir hayal olmaktan çıkıyor. Türkiye Finans desteğiyle umrelerin yapanlar geri ödemeleri dert etmiyorlar.

Hiç yorum yok: