Maximum Kart ile Motorlu Taşıtlar Vergisi 4 ve 6 Taksit

Maximum Kart Motorlu Taşıtlar Vergisi Kampanyası sunduğu taksit imkanlarıyla başladı. MTV ödemelerini İş Bankası Maximum Kart ile yapanlar taksit imkanından yararlanıyorlar. 500 TL'ye kadar olan vergi ödemelerinde 4 taksite kadar taksit yapılırken, 500 TL'nin üzerinde olan MTV vergi ödemeleri 6 taksite kadar yapılabiliyor.

Maximum Kart kullanıcıları İş Bankası internet şubesi üzerinden ya da Gelir İdaresi Başkanlığı sitesinden online olarak yapacakları Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerini taksitlere bölebiliyorlar. Kampanya 2 Ağustos 2013 tarihine devam edecek. Bu tarihe kadar internet üzerinden yapılacak Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerinde 500 TL’ye kadar olan işlemlerde 4 taksit, 500 TL ve üzeri işlemlerde ise 6 eşit taksit ile ödeme yapma imkanı sunuluyor. Kampanyadan Maximiles sahipleri de yararlanabiliyorlar. Kampanya İş Bankası Şirket Kredi Kartları ve Vadematik Ticari Kredi Kartı olanlar için de geçerli.

Kampanyanın sunduğu fırsatlar taksitle sınırlı değil. Motorlu Taşıtlar Vergisini İş Bankası kredi kartı ile ödeyenler ayrıca cazip indirim imkanlarından yararlanıyor. Buna göre 31 Ağustos tarihine kadar Navking nokta com’dan yapılacak navigasyon cihazı alışverişlerinde % 50’ye varan indirimler var. Aynı şekilde 20 Ağustos tarihine kadar OtoPratik servis noktalarındaki periyodik bakımda % 30 indirim sunulurken yedek parçada % 15 indirim ve ücretsiz check up fırsatı var. Bir diğer indirim ise Autoking'de. Motorlu Taşıtlar Vergisini Maximum Kartla ödeyenler 30 Ağustos tarihine kadar Autoking servis noktalarında oto bakım ve koruma hizmet ürünlerinde % 50’ye varan indirimden yararlanıyor.

İş Bankası İnternet Şubesinden Motorlu Taşıtlar Vergisini ödemeyi tercih edenler dilerlerse tek çekim ile ödeme yapabiliyorlar. Taksit yaptırmayı tercih edenler 500 TL’ye kadar olan ödemelerde 2-3-4 taksit; 500 TL ve üzerindeki ödemelerde ise 2-3-4-5-6 taksit ile ödeme yapabiliyorlar.

Hiç yorum yok: