ING Bank 10.000 TL Kredi 88 TL Masraf 0,88 Faiz ile

Televizyon reklamlarında yine Acun Ilıcalı'nın oynadığı yepyeni bir ING kredi kampanyası başladı. Yeni kredi kampanyası kapsamında 10.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi aylık % 0,88 faiz oranı ve sadece 88 TL dosya masrafı ile kullanılabiliyor. İyi bir kredi almak için ING Bank'ta tandığınız olması gerektiğini düşünmeyin. ING Bank'ta herkese koşullarıyla daha sonra sürpriz yapmayan avantajlı kredi seçenekleri sunuluyor.



ING Bank ihtiyaç kredisi başvurusunun saat 12.00'a kadar yapılması halinde kredi işlemler aynı gün içinde sonuçlandırılıyor. Böylece sabah saatlerinde yapılan kredi başvurusu aynı gün neticeleniyor ve başvurusu yapılan kredi kullanıma hazır hale geliyor. 10.000 TL'ye kadar kredi 88 Tl dosya masrafıyla ve aylık % 0,88 faiz oranı ile kullanılıyor.

ING Bank ihtiyaç kredisi başvurusu sadece nüfus cüzdanı ile yapılıyor. Kredi başvurularında gelir belgesi ya da yerleşim belgesi gibi belgelerle uğraşmaya gerek kalmıyor. Sadece nüfus kağıdın yanına alan herkes ING Bank şubesine giderek hemen kredi başvurusu yapabiliyor. İyi bir kredi için ING Bank'ta bir tanıdığa ihtiyaç yok. ING Bank'a nüfus cüzdanı ile giden herkes kendi koşullarına uygun bir kredi bulabiliyor.

ING'nin bir diğer cazip kredi fırsatı olan 99 TL'den başlayan aylık taksitlerle 7.000 TL ihtiyaç kredisi kampanyası da devam ediyor. Kampanya 60 ay vadeli olarak uzun geri ödeme seçenekleri sunuyor. ING Bank herkese cazip kredi fırsatları sunmayı sürdürüyor. Tek yapmanız gereken en yakın TEB şubesine nüfus kağıdınızı yanınıza alarak uğramak. ING Bank'ta herkes için cazip bir kredi fırsatı her zaman var.

Hiç yorum yok: