Deniz Bonus Nakit Avans Tek SMS ile Para Çekme

Deniz Bonus'ta nakit çekim için yepyeni bir kolaylık dönemi başladı. Şimdi Deniz Bonus Card'tan nakit çekmek için ATM'ye ya da banka şubesine gitmeye gerek yok. Tek SMS ile nakit avans cepte. Nakit avans taksitli olarak da çekilebiliyor. 7 gün 24 saat yerinizden kalkmadan tek SMS göndererek nakit avans kullanmak isteyenler için Deniz Bonus'ta başlangıca özel 2.000 TL için % 0 faiz uygulanıyor. ATM'ler, telefon bankacılığı ve internet şubesinin ardından şimdi kolaylıkla nakit çekme imkanı cep telefonunda. Denizbank'ın sunduğu Tek SMS ile Nakit Avans hizmetinden yararlanmak isteyenlerin yapmaları gereken tek şey PARA yazdıktan sonra boşluk bırakıp Deniz Bonus kartının son 6 hanesini ve istenen nakit tutarını yazarak 3280’e SMS atmak.

Bugüne kadar ATM'lerden, şubeden, telefon bankacılığı ve internet şubesi aracılığıyla nakit avans çekilebiliyordu. Artık aynı olanak cep telefonunda da var. Deniz Bonus sahipleri istedikleri an, gece gündüz ya da tatil olması fark etmeden 3280'e kısa mesaj atarak nakit avans kullanabiliyorlar. Yapılması gereken şey PARA yazıp kartın son 6 hanesini ekleyerek çekilmek istenen nakit tutarını da yazıp 3280'e SMS göndermek. Talebin hemen ardından banka tarafından cep telefonuna kısa mesaj gönderiliyor. Bu mesajda çekilebilecek nakit tutarı, banka tarafından alınacak komisyon ve avansın yatacağı hesap bilgilerine yer veriliyor. Gelen mesajda sunulan nakit tutarını ve komisyon tutarının kabul edilmesi halinde 24 saat içinde KABUL yazarak geri dönüş yapmak gerekiyor. Bu işlemi yaptıktan sonra ilgili tutar mesajda verilen banka hesabına yatırılıyor. KABUL yazarak 24 saat içinde gönderilmemesi durumunda teklif geçersiz oluyor ve yeniden başvuru yapmak gerekiyor.

Nakit avans bir defada geri ödemeli ya da taksitli olarak çekilebiliyor. Taksitli nakit avans en fazla 12 ay taksitli olarak kullanılabiliyor. Maksimum 10.000 TL'ye kadar nakit avans çekmek mümkün. Ancak çekilecek tutarın toplam nakit avans limitini aşmaması gerekiyor.

Tanıtım dönemi boyunca 2.000 TL nakit avans için % 0 faiz ve 299 TL komisyon uygulanıyor. Komisyon tutarı ilk ekstreye yansıtılıyor.

SMS ile nakit avans başvurularının Denizbank'ta kayıtlı cep telefonu ile yapılaması gerekli. Kampanyada son başvuru tarihi 15 Mart.

Hiç yorum yok: