İş Bankası Mart Kredisi 0,70 Faiz 70 TL Masrafla 5000 TL

İş Bankası Mart ayına özel kredi kampanyasını başlattı. İş Bankası'nın artık geleneksel hale gelen ihtiyaç kredisi kampanyalarından biri olan Mart kredi kampanyasına başvurular bu ayın 29'una kadar yapılabilecek. Kampanyada maksimum kullanılabilecek kredi limiti yine 30.000 TL. İş Bankası'ndan ihtiyaç kredisi kullananlar 60 aya varan vadelerle geri ödeme yapabiliyorlar. 36 ay vadeye kadar bir müşteri sınırlaması yok, ancak 37 ay ve daha uzun vadelerde sadece bordrolu çalışanlara ve İş Bankası'nın emekli müşterilerine özel.

Kampanyada ayrıca % 0.70 faiz oranından yararlanmak mümkün. 12 ay vadeye kadar 5.000 TL ve daha az kredi kullanmak isteyenler için aylık 0.70 faiz oranı uygulanıyor. Fırsattan serbest meslek sahipleri, tüm ücretli çalışanlar ile emekliler yararlanabiliyor. Kampanya dahilinde 10.000 TL kredi 24 ay vadeli olarak ve 225 TL masrafla kullanılabiliyor.

Daha yüksek tutarlarda ve daha uzun vadelerde kredi kullanmak isteyenler için iki ayrı ödeme seçeneği sunuluyor. Örneğin 60 ay vadeli olarak 30.000 TL ihtiyaç kredisi çekmek ve masraf ödemek istemeyenler masrafsız kredi fırsatını tercih edebiliyor. Masrafsız kredi almak isteyenler aylık % 1.13 faiz seçeneğinden yararlanıyorlar ve masraf ödemiyorlar. Düşük faizli olarak kredi kullanmak isteyenler ise aylık % 1.09 faiz oranından faydalanarak 225 TL masrafla 30.000 TL kredi alabiliyor.

İş Bankası ihtiyaç kredisine cep telefonu ile de başvurmak mümkün. 4402′ye TC Kimlik Numaralarını, talep ettikleri kredi miktarını ve aylık gelirini yazarak SMS atanlar cep telefonu ile kredi başvurusu yapmış oluyorlar. Bunun dışında İş Bankası Bankamatiklerinden, İş Bankası telefon şubesinden, İşCep, İşPad ve İşWap üzerinden kredi başvurusu yapabilirsiniz. Doğal olarak İş Bankası şubelerinden de kredi başvurusu yapılabiliyor.

İş Bankası'nın Mart ayına özel kredi fırsatından yararlanmak isteyenlerin 29 Mart tarihine kadar kredi başvurularını yapmış olmaları gerekiyor. Başvurularda kefil gösterilmesi zorunluluğu bulunmuyor.

Hiç yorum yok: