10 TLye Bile Zengin Faizi En Para Nokta Com'da

En Para Nokta Com'da 10 TL'ye bile zengin var. Finansbank'ın digital bankacılık sistemi En Para'da hesap açtımak isteyenler için asgari tutar 10 Lira ve televizyon reklamlarında da vurgulandığı gibi 10 TL için bile en yüksek faiz oranı uygulanıyor. Birikimlerinden yüksek kazanç elde etmek isteyenler Finansbank En Para Com'u tercih ediyorlar. En Para'nın yüksek faiz getirisi sağlayan dört ayrı vade seçeneği var. En yüksek faiz getirisini sağlayan sistem katılan herkese zengin faizi veriyor. Televizyon reklamlarında Sergen Yalçın ve Şafak Sezer'i izlediğimiz Finansbank En Para belirli bir dönem için değil, her zaman en yüksek faizi ödüyor.

Çoğu banka tanışma hesabı adları altında bir ya da iki ay yüksek faiz vadeli ya da gecelik mevduat hesabı teklifleri sunuyor. Bankayla ilk tanışma dönemleri sona erdiğinde faiz oranları düşüyor, avantajlar ortadan kalkıyor. Oysa En Para Nokta Com böyle değil. En Para vade dönemleri sona erdikten sonra da aynı yüksek düzeyde faiz oranı ile getiri sağlamaya devam ediyor.

En Para'nın sunduğu çok kazandıran 4 ayrı kırık vade seçeneği var. 32 günlük vadede zengin faizi oranı % 8 iken, 46 gün kırık vadede % 8,25, 92 gün vadede % 8,30, 181 gün vadeli hesaplarda ise % 8,40 faiz oranı uygulanıyor. Vade dönemleri sona erdiğinde ayrıca uzatma işlemi yapmaya gerek kalmadan aynı yüksek faiz oranlarından hesap vadesi yenileniyor. Birikim hesaplarında da günlük olarak Türk Lirası için değişiklik göstermekle birlikte şu an için en yüksek zengin faizi olan % 8 faiz oranı uygulanıyor. Birikim Hesabına vade bozulma derdi olmadan ve faiz kaybı yaşamadan istenildiği anda para yatırabiliyor ve hesaptan para çekilebiliyor. Finansbank En Para'da Euro ve Dolar'a yüksek faiz var. Bu para birimlerinde 32 günlük vadede % 3,25, 92 gün vadede % 3,50, 181 gün vadede % 3,75 faiz getirisi elde etmek mümkün. Söylenen faiz oranları gerek Türk Lirası, gerek EUR ve USD döviz hesaplarında uygulanan faiz oranları yıllık brüt faiz oranlarını belirtiyor. Tüm oranlar 500.000 TL'ye kadar ya da bu tutarın karşılığı olan Euro ve Dolar tutarlarına kadar uygulanıyor. 500.000 TL üzerindeki hesaplarda farklı faiz oranları sözkonusu.

Finansbank En Para vadeli hesabı internet üzerinden açılıyor. Yüksek faiz getirisinin arka planında yatan düşünce En Para'nın internet üzerinden işleyen bir bankacılık sistemi olması ve banka şubelerinin faaliyetlerinden doğan yüksek şube giderlerinin olmaması. Şubesiz internet üzerinden yapılan bankacılık işlemlerinden sağlanan tasarruf En Para Com müşterilerine avantajlı faiz oranları olarak geri dönüyor. Finansbank En Para'da bir dönem, iki dönem değil her zaman yüksek kazanç getiren zengin faizi var.

Hiç yorum yok: