Halkbank Paraf Kredi Kartı Başvurusu Nasıl Yapılıyor

Halkbank'ın yeni kredi kartı Paraf ayrıcalıklı dünyasına sizleri de davet ediyor. Şimdi bir Paraf Kart sahibi olmak ve Paraf Kart'ın ayrıcalıklarından yararlanmak çok kolay. Bir Paraf Kart çıkartmak için uzun uğraşılara girmek gerekmiyor. Paraf Kart başvurusu Halkbank şubelerinden yapılabildiği gibi değişik başvuru kanallarından da yapılabiliyor. Bu başvuru yolları arasında internetten başvuru ve SMS atarak başvuru da var.

SMS atarak Paraf başvurusu yapmak mümkün. Bunun için tek yapılması gereken şey TC kimlik numarasını yazmak ve 3452'ye göndermek. Kart başvuru sonucunuz kısa süre içinde cebinize geliyor. Cep telefonunu kullanmak yerine internetten kart başvurusu yapmayı tercih edenler de yorulmuyorlar. İnternetten Paraf Kart başvurusunda da sıkıntı yok. Yapılması gereken tek şey Halk Bankası Paraf Card sitesini ziyaret etmek. Sitede bulunan Hızlı Başvuru linkine tıklayarak açılan sayfada yer alan Hızlı Başvuru Formu'nu doldurmak Paraf başvurusu yapmak için yeterli. Hızlı Başvuru Formu'nda doldurulması gereken bilgiler şunlar: TC Kimlik Numarası, e-mail adresi, ev adresi, şehir, ilçe ve semt bilgileri, aylık gelir tutarı ve başvuru sahibinin cep telefonu numarası. Bu bilgileri doldurduktan sonra Gönder tuşuna basmak internetten Paraf Kart başvurusu yapmak için yeterli.

Paraf ayrıcalıklar sunan bir kredi kartı. Sizleri ayrıcalıklı hissettirecek kampanyalarına her gün yenilerini ekleyen Paraf Kart bugünlerde cumartesi günleri yapılan restoran harcamalarında % 25'e kadar indirim sağlıyor. Paraf Kart'ta akaryakıt alışverişleri de karlı. Paraf ile yapılan 100 TL ve üzeri toplam dört akaryakıt harcamasına 50 TL tutarında Paraf Para hediye ediliyor. 22 Nisan'a kadar sürecek kampanyaya katılmak için KAZAN yazıp kartın son 6 hanesini 3404'e göndermek gerekiyor. Son günlerde gündemimize oturan Bireysel Emeklilik Sistemi BES'e giriş yapmak isteyenlere de Paraf'ta bir ayrıcalık var. Paraf ile BES ödemelerini yapmak isteyenlerin Halk Emeklilik BES katkı payının ilk ay ödemesi 150 TL'ye kadar Paraf'tan hediye. Paraf'tan hoşgeldin hediyesi olan ilk ekstrenin % 25'ine kadar indirim kampanyası ise 31 Mart'ta sona erecek.

Hiç yorum yok: