Finansbank POS Fırsat Paketi İçin 7673'e SMS At

Esnafın derdini şipşak kesen Mustafa Keser bugünlerde televizyon ekranlarında kobilere yönelik yepyeni bir Finansbank ürünü ile gözüküyor. Başarılı sanatçının tanıtımını yaptığı Finansbank POS Fırsat Paketi sunduğu cazip seçeneklerle kısa sürede esnafın ve işyeri firma sahiplerinin gözdesi haline geldi. Pos Fırsat Paketi başvurusu çok kolay, 7673'e TC kimlik numaralarını SMS atanlar paket içn başvuru yapıyorlar ve cazip imkanlarından yararlanmaya başlıyorlar. Paketi kullananlar belirlenen adette ürünü kulanmaları halinde POS Fırsat Paketi'nin sunduğu kolaylıklardan, indirimlerden ve muafiyetlerden yararlanabiliyorlar. Paketin sunduğu avantajlar arasında POS aidatları ve hesap işletim ücretinden muaf olmak, cazip POS komisyon oranlarından yararlanmak gibi fırsatlar var.

POS Fırsat Programına dahil olan ürünler arasında otomatik fatura ödemeleri, firma bankacılığı, CardFinans VadeKart, KOBİNakit hesabı, çek karnesi, tahsil çeki, Finbor maaş ödemesi, Rotatif Kredi, doğrudan borçlandırma sistemi, Finansbank aracılığıyla sunulan sigorta ürünleri, Taksitli Ticari Kredi, Vergi ve SSK ödemeleri ve Dinamik Kredi ürünleri var. Avantajlardan yararlanmak isteyen üye işyerleri kullandıkları ürün sayısını tutturmaları koşuluyla karlı çıkıyorlar.

Finansbank POS ürünleri güçlü bir altyapı desteğine sahip olarak sunuluyor ve üye firmaların tüm ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik olarak çözümler sunuyor. POS Fırsat Paketi ile POS aidatlarından ve hesap işletim ücretinden ve üye işyeri hizmet bedelinden muaf olmak mümkün. Ayrıca Kazanan Kobi ile yılda 12.000 TL'ye kadar ParaPuan kazanma imkanı sunuluyor. Bunun yanında cazip POS komisyon oranlarından yararlanma imkanı sunuluyor. Tüm bu olanaklardan yararlanmak için masaüstü ve mobil POS çözümleri paketine Finansbank hizmetlerini eklemek gerekiyor. Tercih edilebilecek hizmetler bankacılık işlemlerini, nakit akışını ve ticari faaliyetleri kolaylaştırmak için tasarlandı.

Finansbank POS Fırsat Paketi için TC Kimlik Nosunu 7673'e kısa mesaj olarak göndermek ya da Finansbank'ın web sitesindeki kısa başvuru formunu doldurup internet üzerinden yollamak yeterli oluyor. Finansbank İşletme Bankacılığı alanında sunduğu çözümlerle girişimcilere, Kobilere ve esnafa desteğini sürdürüyor.

Hiç yorum yok: