Bonus ile 50 TL ve Üzeri Harca Ta Haziranda Öde

Bonus Card Mart ayıyla birlikte yepyeni bir erteleme kampanyasına imza atıyor. Şimdi Bonus'la harcayanlar ödemelerini Haziran ayında yapıyorlar. Kampanya 7 Mart'ta başladı, 31 Mart'a kadar devam edecek. Mart ayı sonuna kadar fırsattan yararlanmak mümkün. Türkiye'nin en çok kazandıran kredi kartlarından Bonus yine sürprizini yaptı ve bu kez kredi kartı ödemesinin ertelenmesi fırsatını sunuyor. Kampanyadan yararlananların 31 Mart tarihine kadar yapacakları peşin ya da taksitli 50 TL üzeri tüm harcamalarının ödemeleri Haziran ayına ertelenecek. Kampanyada üst sınır 10.000 TL.

Bonus ve Money Visa kartları kampanyadan yararlanabiliyor. Haziran ayına öteleme kampanyasına dahil olmak için "HAZIRAN" yazıp 3340'a kısa mesaj atmak yeterli oluyor. Bu SMS numarası Garanti Bankası Bonus Kart için geçerli. Denizbank Bonus, TEB Bonus, Burgan Bank Bonus, ABank Bonus kartlarıyla da kampanyaya katılmak mümkün oluyor. Bir müşterinin birden fazla Bonus ve Money Visa kartı varsa tek mesajla tüm kartlar kampanyaya dahil olmuş oluyor. Her kart için ayrı mesaj atmaya gerek kalmıyor. Deniz Bonus'u olanların 3280'e, TEB Bonus sahiplerinin 4616’ya, Burgan Bonus kart kullananların 8222’ye mesaj atmaları gerekiyor. ABank Bonus'u olanların ise SMS göndermeleri gibi bir zorunlulukları yok.

Bonus Card'ın iki ay öteleme kampanyası yurtiçinde yapılan harcamalarda geçerli. Yurtdışında Bonus ve Money Visa kart kullanılarak yapılan ödemeler kampanyadan yararlanamıyor. Kampanya günleri boyunca bir gün içinde aynı işyerinden birden fazla 50 TL ve üzerinde alışveriş yapılırsa ilk yapılan harcama öteleniyor. Ötelenen harcamalar için herhangi bir ücret alınmıyor.

Sadece asıl kartlar değil ek kartlar da kampanyaya dahil ediliyor. Ek kartların iki ay öteleme fırsatından yararlanması için ayrıca mesaj atmaya gerek olmuyor.

Kampanyaya katıldıktan sonra 31 Mart'a kadar yapılacak tüm 50 TL ve üzeri alışverişlerin ödemeleri Haziran ayına erteleniyor. Kampanyadan çıkmak için ve kayıt işlemini iptal ettirmek isteyenlerin "BITIR" yazıp 3340 kısa mesaj göndermeleri gerekiyor. Mesajın gönderilmesinin ardından o gün ve sonrasında yapılan alışverişler öteleme kapsamından çıkmış oluyor.

Hiç yorum yok: