TSK Personeline Özel 100000 TL'ye Kadar Kredi ING Bank'ta

Bankaların kamu personeline yönelik avantajlı kredi kampanyaları devam ediyor. Kamu personeli içerisinde bankalar açısından en saygın konumda ise Türk Silahlı Kuvvetleri personeli bulunuyor. En son olarak ING Bank cazip koşullarla TSK Mensuplarına Özel İhtiyaç Kredisi kampanyası başlattı. TSK mensuplarının 60 aya varan vadelerle yararlanabildiği bu kampanya kapsamında 100.000 TL'ye kadar kredi alınabiliyor. Düşük faiz oranları ve dosya masrafı ile kullanılabilen TSK personeline özel kredi kampanyasında dosya masrafı 49 TL'den, aylık faiz oranı % 1.07'den başlıyor. En az 5.000 TL kredi için başvuru yapılabiliyor, kullanılabilecek maksimum kredi tutarı ise tam 100.000 TL. Kampanya bu ayın sonuna kadar devam edecek. TSK Mensuplarına Özel Kredi Kampanyası başvuruları 31 Mart 2013 tarihine kadar yapılabiliyor.

ING Bank'tan 5.000 TL kredi kullanan TSK personeli 60 ay vadede % 1.07 faiz oranınından faydalanıyor ve ayda 120 TL kredi taksit ödemesi yapıyorlar. 60 ay vadeli olarak 10.000 TL kredi kullananlar ise aynı koşullarla ayda 240 TL taksit ödüyorlar. 15.000 TL kredi için aynı vade ile aylık geri ödeme 360 TL olarak gerçekleşiyor. Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları daha yüksek tutarlarda kredi kullanmak isterlerse faiz oranları, ödeme koşulları ve vadelerle ilgili geniş bilgiyi ING Bank şubelerinden alabiliyorlar.

ING Bank’ın TSK mensuplarına özel kredi kampanyasında başvuru için istenen belgeler ise nüfus cüzdanı fotokopisi, TSK mensubu olduğunu gösteren bir kimlik ve maaş bordrosu. ING Bank'tan kredi kullanan TSK mensupları hem kolay ve avantajlı bir kredinin tadını çıkarıyorlar, hem de uygun faiz oranları ve uzun vadelerle gerçekleşen ödemelerle karlı çıkıyorlar.

ING Bank'ın televizyon ekranlarında tanıtımı süren artan taksitli kredisi ile ayda 99 TL'den başlayan taksitlerle 7.000 TL ihtiyaç kredisi kullanılabiliyor. Katılım için herhangi bir meslek koşulunun aranmadığı kampanyaya tüm çalışanlar ve emekliler başvuru yapabiliyor. Kredi başvurusunda sadece nüfus kağıdını belgelemek yeterli oluyor.

Hiç yorum yok: