Yapı Kredi'de Esnafa Destek Var Faiz Maiz Yok

Yapı Kredi Bankası Esnafa 0 Faiz Kredi Kampanyasını başlattı. Şimdi Yapı Kredi'de esnafa destek var, faiz mazi yok. Üstelik kredi tutarı 10.000 TL'ye kadar yükselebiliyor. Esnafa her zaman destek olan Yapı Kredi bu kez de sıfır faizli esnaf kredisiyle 10 Bin Liraya kadar nakit kredi desteği sağlıyor. Daha yüksek miktarlarda kredi arayan esnafa düşük faizli kredi seçenekleri sunuluyor ve 50.000 TL'ye kadar kredi kullandırılıyor.

Esnafa 0 Faizli Kredi imkanından yararlanmak için esnafa yönelik çözümler sunan Çam ya da Sedir paketlerinden birini satın almak gerekiyor. 1 Şubat tarihinden itibaren esnaf paketlerinden birini alanlar 0 faizli kredinin tadını çıkarıyorlar. Tüm tutarlarda 500 TL dosya masrafının alındığı kampanyada 12 ay vadeli 10.000 TL esnaf kredisi Çam ya da Sedir paketlerini alanlar tarafından 0 faizle kullanılırken, bu rakamın üzerindeki kredilerde de paket sahipleri için indirimli faiz oranları uygulanıyor. Örneğin 50.000 TL esnaf kredisi kullanmak isteyen ve Yapı Kredi'nin esnaf paketlerinden birini satın almış olanlar 24 ay vadede aylık 0,89 faiz oranından yararlanıyor.

Çam ya da Sedir paketi almamış olanlar ise yine düşük faizlerle esnaf kredisi alabiliyor. 10.000 TL tutarındaki kredide 12 ay için aylık % 0,49 faiz uygulanırken, 50.000 TL kredide 24 ay için aylık % 0,99 faiz oranı geçerli oluyor. Tüm krediler maksimum 24 ay vadeli olarak kullanılabiliyor. Kampanyada en fazla alınabilecek kredi miktarı ise 50.000 TL olarak açıklandı.

Yapı Kredi Bankası'nın sunduğu Çam ve Sedir paketleri esnafa pek çok kolaylık sağlıyor. Paketlerle ilgili geniş bilgi bu adresten alınabilir: Çam ve Sedir Paketleri

Yapı Kredi Bankası'nın esnafa yönelik olarak gerçekleştirdiği kredi kampanyasında faiz maiz yok. Üstelik 12 aya kadar 10.000 TL faizsiz kredi kullanma fırsatı var. Yapı Kredi Bankası için esnafa hizmette de sınır yok. yapı Kredi Bankası en iyi çözümlerle esnafa destek olma prensibini uygulamalarıyla hayata geçirmeye devam ediyor.

Hiç yorum yok: