HSBC Net Kredi 494 TL Taksitli 24 Ay Vadeli 10000 Lira

Kredi kampanyalarında yeni dönem başladı: HSBC kredi kampanyalarındaki kafa karışıklığını sona erdiriyor ve Net Kredi dönemini başlatıyor. HSBC Net Kredi ile ödenecek aylık taksit tutarları net, toplam vade süresi net, toplam ödenecek tutar net. Kısacası HSBC Ne Kredi ile her şey net ve açık. Kredi kullanmak isteyenler ne ödeyeceklerini, ne kadar ödeyeceklerini biliyorlar. Üstelik HSBC Net Kredi dosya masrafsız olarak kullanılıyor.



Bankaların sunduğu kredilerde bazen faiz oranı düşük tutuluyor, ama sürpriz dosya masrafları ile karşılaşıyoruz. Bir kampanyaya bakıyoruz, 'dosya masrafsız' olduğu söyleniyor ama bu kez de kredi maliyeti başka masraflarla ya da yüksek faiz oranlarıyla artıyor. Bazı kredi kampanyaları düşük aylık taksitler sunuyor gibi gözüküyor ama kredi vadesi içinde taksit tutarları artıyor. Ödemelerde son taksitlere gelindiğinde taksitler ödenemez meblağlara ulaşmış oluyor. Kısacası bankaların ön plana çıkardıklarıyla arka planda olan gerçekler birbiriyle uyuşmuyor. Her kredi kullanıcısı ayrıntılara dikkat etmek, her ayrıntıyı soruşturmak zorunda değil. Kredi kullanıcılarının araştırma eksikliği sonuçta kendilerine pahalıya mal oluyor.

HSBC Bank'ın Net Kredi kampanyası tüm bu karışıklıklara, bankaya güvenerek sonunda zarar görme ihtimaline son veriyor. Net Kredi'de her şey başında belli, tüm koşullar çok net. Sonradan artan taksitler yok, dosya masrafı yok. Kampanyanın faiz oran ise % 1,18. Her şey bu kadar kolay, basit ve net. 10.000 TL kredi kullanan 24 ay vadede ayda 494 TL taksit ödüyor. Bunun dışında bir ödeme, sonradan artan taksitler, gizlenen masraflar, ücretler vb. yok. Her şey çok açık, çok net. HSBC'den kredi kullananlar ne zaman ne ödeyeceklerini biliyorlar ve kötü sürprizlerle karşılaşmıyorlar.

Hiç yorum yok: