65 Yaş Üzerine Kredi ING Bank'ta 36 Ay Vade 15000 TL

Bankalar genellikle belirli bir yaşın üstünde olan kişilere kredi vermiyorlar ya da bu konuda isteksiz davranıyorlar. 65 yaş genellikle banka kredisi kullanmak için üst sınır olarak kabul ediliyor. Bankalar böyle bir kural olmasa da genellikle 65 yaşını aşmış kişilere kredi vermekten çekiniyorlar ya da kural olarak 65 yaşın üstüne kredi kullandırmıyorlar. ING Bank bu anlayışı değiştiriyor. ING Bank'ta şimdi 65 yaşının üstündekiler de kolaylıkla ve zahmetsizce ihtiyaç kredisi kullanabiliyorlar. Üstelik sigortasız olarak. 65 yaşın üstünde kredi kullananlardan hayat sigortası yaptırmaları talep edilmiyor.

65 yaş üzeri ING Bank müşterilerine özel, sigortasız İhtiyaç Kredisi kampanyasında kullanılabilecek üst kredi limiti 15.000 TL. Sadece 75 TL dosya masrafı ile kullanılabilen ING Bank İhtiyaç Kredisi'nde vade süresi 36 aya kadar uzuyor. Kampanya kapsamında 12 ay ile 36 ay arasındaki vadelerde uygulanan faiz oranı % 1,79. ING Bank'ın 65 yaş üzeri için dizayn edilmiş İhtiyaç Kredisi için başvurular 30 Nisan'a kadar yapılabiliyor. Kredi başvurusu ING Bank şubelerinden gerçekleştirilebildiği gibi ING Bank'ın web sitesinden de yapılabiliyor.

ING Bank'ta her yaşa, her ihtiyaca, her meslekteki çalışanlara uygun bir kredi mutlaka var. Bankanın kademeli artan ödemeli kredi kampanyası ile ayda 99 TL'den başlayan taksitlerle 7.000 Lira kredi kullanılabiliyor. ING Bank'ın bir diğer kampanyası ile % 0,88 faiz oranı ve 88 TL masrafla 10.000 TL kredi kullanma şansı sunuyor.

ING Bank'tan kredi kullanan 65 yaş üzeri vatandaşlarımız kolay, hızlı ve uygun maliyetli kredinin tadını çıkarıyor. Geri ödemelerinin 3 yıla varan vadelere yayıldığı kampanyada sigorta yaptırma zorunluluğu yok. Kampanya kapsamında 15 Bin Liraya kadar kredi gecikmesiz, zahmetsiz ve pratik bir şekilde hemen kullanılabiliyor. 65 yaş üzerine kredi verilmediğini düşünenlerin bir daha düşünmesi gerek. Çünkü 65 yaş üzerindekilere kredi her bankada yok ama ING Bank'ta var.

Hiç yorum yok: