2013 Taşıt Kredisi 0,74 Faizle Halk Bankası'nda

Halkbank avantajlı kredi kampanyalarına imza atmaya devam ediyor. İhtiyaç, konut ve taşıt kredilerinde lider bankalardan biri olma konumunu sürdüren Halk Bankası araba hayali kuranlara yepyeni bir kredi fırsatı sunuyor. Şimdi araba hayalini değil, ödemelerini erteleme zamanı. Çünkü Halkbank'ın 2013 Taşıt Kredisi kampanyaları düşük faiz avantajının yanısıra ödemeleri erteleme opsiyonu sunuyor. Halkbank'tan taşıt kredi alanlar dilerlerse bu opsiyondan faydalanarak kredi takst geri ödemelerini 3 ay sonraya erteliyorlar. Böylece taşıt kredisinin aylık taksitlerinin ödemeleri hemen değil, üç ay sonra başlıyor. Geri ödemelerde erteleme seçeneğinden yararlananlar arabalarını şimdi alıp kullanmaya başlarken kredi ödemelerini 3 ay sonra yapmaya başlıyorlar.

Halk Bankası'nın 2013 yılına özel taşıt kredisi kampanyasında aylık faiz oranları % 0,74'den başlıyor. Vade süresi ise 60 aya kadar çıkıyor. Halkbank taşıt kredisi 0 km araçlar için kullanılabildiği gibi 2. el araç alımlarında da kullanılabiliyor. 2, el araç alımlarında 5 yaşa kadar olan araçlar için kredi çekmek mümkün oluyor.

Örnek olarak 0 araç alımı için 30.000 TL taşıt kredisi kullanan bir müşteri 12 ay vadede % 0,74 faiz oranından istifade ederken, 24 ay vadeli olarak krediyi kullanması halinde aylık uygulanan faiz oranı % 0,79 olarak gerçekleşiyor. 60 ay vadeye yansıtılan aylık faiz yüzdesi ise % 0,84 oluyor. 2. el araç alımlarında kullanılan kredilerde aylık faiz oranları % 0,84'den başlıyor. 24 ay vadede % 0,84 faiz oranı geçerli olurken, 25 ay ve üzerinde olan 60 aya kadar vadelerde aylık işleyen faiz miktarı % 0,94 olarak gerçekleşiyor. Sıfır kilometre ve ikini el tüm kampanyalarda 262.50 TL dosya ücreti alınıyor, sigorta bedeli ise örnek kredi tutarı için kredi kullanan kişiye göre küçük farklılıklar olmak üzere yılık 65 TL civarında gerçekleşiyor.

2013 Taşıt Kredisi kampanyası dışında Halk Bankası'nda değişik taşıt kredisi seçenekleri mevcut. Halk Bankası'ndan kasko yaptırılması imkanının da sunulduğu kampanyalar sıfır kilometre ve ikinci el araçlar için geçerli. Halkbank'ta her ihtiyaca yönelik bir araç kredisi bulmak mümkün.

Hiç yorum yok: