ATM'den Kredi Başvurusu ING Bank'ta

İhtiyaç kredisi kullanmak isteyenlere ING Bank yepyeni bir kredi başvuru olanağı sunuyor. Artık ING Bank ihtiyaç kredilerine ING Bank ATM'lerinden yapmak mümkün. Şubelerden başvurular olmak üzere pek çok kredi başvuru kanalı ile kredi başvurusu olanağı sağlayan ING Bank şimdi de ATM'den kredi başvurusu imkanı sunuyor. Üstelik ATM'den kredi başvurusu yapmak için ING müşterisi olmak gerekmiyor. ING Bank ATM’lerinden kredi başvurusu yapmak çok kolay ve pratik. ING müşterisi olsun olmasın kredi ihtiyacı duyan herkes ING ATM'lerinden kredi başvurusu yapabiliyor. Bunun yanında ING Bank web sitesinden ve internet şubesinden, ING Bank şubelerinden de kredi başvurusu yapılabiliyor.



7 gün 24 saat kredi başvurusu yapmanın mümkün olduğu ING Bank ATM’lerinden başvuru yapmak içim sadece GİRİŞ tuşuna basmak yeterli. Kredi başvurusu için ATM kartı ya da kredi kartı kullanmak gerekmiyor. Karta ihtiyaç duymadan İhtiyaç Kredisi başvurusunu anında yapmak mümkün. ATM makinesinde GİRİŞ tuşuna bastıktan sonra ekrana Kartsız İşlem Menüsü geliyor. Bu ekrana TC Kimlik numarasını, cep telefonu numarasını ve aylık net gelir bilgisini girerek kredi başvurusu tamamlanmış oluyor. İhtiyaç kredisi başvurusunun ardından kredi sonucu anında cep telefonuna kısa mesaj olarak bildiriliyor. Bu bildirimlerde gönderilen SMS için kredi başvurusu yapanlardan herhangi bir ücret talep edilmiyor. Onaylanan krediyi kullanmak için ING Bank şubelerine uğramak yeterli oluyor. Şubeye giderken kimlik belgesini, gelir belgesini ve adres belgesini yanında götürmek gerekiyor.

ING Bank kredileri hakkında ayrıntılı bilgi almak isteyenler 0850 222 0 600 nolu telefon numarasını arayarak ya da ING Bank şubelerini ziyaret ederek istedikleri bilgileri alabiliyorlar. Taşıt Kredisi başvuruları da aynı telefon numarasından ya da ING Bank internet sitesinden yapılabiliyor. ING Bank'ta kredi başvurusu yapmak da kredi kullanmak da çok kolay.

Hiç yorum yok: