HSBC Advantage Alana 1000 TL Bedava ÇatPara

HSBC Advantage farkını yaşamaya karar verenlere 500 TL ya da 1000 TL bedava ÇatPara. HSBC'nin eşsiz, benzersiz fırsatlar sunan kredi kartı Advantage için 30 Nisan tarihine kadar başvuru yapan ve asıl kart alan herkes faizsiz ve masrafsız nakit avans kullanabiliyor. 12 ay taksitle tüm ATM'lerden anında çekilebilen nakit avans olan ÇatPara tüm yeni Advantage sahipleri için yıl boyunca 500 TL ya da 1000 TL olarak masrafsız ve faizsiz olarak kullanılabiliyor. Faizsiz ve masrafsız 500 TL ya da 1000 TL ÇatPara fırsatından yararlanmak için 1 Ocak 2013 tarihi itibarıyla açık ve geçerli HSBC Advantage aslı kart sahibi olmamak gerekiyor. Kampanya bu tarihten sonra 30 Nisan'a kadar Advantage alan yeni müşteriler için geçerli.



30 Nisan tarihine kadar HSBC Advantage kredi kartı alanlar yıl sonuna kadar istedikleri bir tarihte istedikleri bir ATM'den ya da şubeden 500 TL ya da 1000 TL nakit avans (ÇatPara) çekebiliyorlar ve bu çekimleri için faiz ya da masraf ödemiyorlar. 31 Aralık tarihine kadar yapılacak ilk nakit para çekim işlemi ÇatPara kampanyası dahilinde sayılıyor ve çekim işlemine faiz ya da masraf uygulanmıyor. Bu nedenle yeni Advantage Card sahiplerinin ilk çekimleri için dikkatli davranmaları gerekli. Sadece yapılacak ilk nakit çekim işlemi kampanyada geçerli olacağı için kullanıcıların çekim tutarını belirlerken bu ayrıntıyı dikkate almaları gerekiyor. İlk ÇatPara işleminden sonra yapılacak her nakit avans çekimi işleminde faiz ve masraf uygulanıyor, bu nedenle bu kuralı akılda tutmakta yarar var.

Kullanılabilecek faizsiz ve masrafsız ilk ÇatPara tutarında kredi kartının nakit çekim limitleri de önem arz ediyor. Yeni Advantage Card kullanıcıları ilk çekim işlemlerinde kullanılabilir kredi kartı limitlerinin % 80'inine kadar faizsiz ve masrafsız Çatpara kullanabiliyorlar. Maksimum 1000 TL'ye kadar kullanılabilen Bedava ÇatPara aynı zamanda kullanılabilir limitin % 80'ini geçemiyor. Advantage Card'ın Bedava ÇatPara kampanyasından sadece yeni asıl kart sahipleri yararlanabiliyor. Ek kartlar, Pegasus Kart, öğrenci kartları ve ticari kartlar kampanya kapsamında değerlendirilmiyor.

Hiç yorum yok: