TEB Bordrolu Çalışanlara Nüfus Cüzdanıyla Acil İhtiyaç Kredisi

'Açılın, açılın' diyerek TEB'in kapısından içeri giren Selahattin Çakaler TEB'de bordrolu çalışanlara özel acil ihtiyaç kredisi olduğunu öğrenince rahatlıyor. Son günlerin dikkat çeken ve ilgi gören reklam filmiyle tanıtılan yeni TEB kampanyası bu kez bordrolu çalışanların nakit ihtiyaçlarını ortadan kaldırıyor. Siz de Selahattin Çakaler gibi acil kredi ihtiyacı içindeyseniz ve bordrolu çalışıyorsanız TEB'in yeni kredi kampanyası tam size göre. Çünkü TEB'den kredi kullanmak son derece çabuk, az maliyetli ve kolay şekilde gerçekleşiyor. TEB'in bordrolu çalışanlara özel kredi kampanyasına başvurular çok zahmetsizce yapılıyor. Başvurularda sadece nüfus üzdanı yeterli oluyor. Kredi başvurusu yapmak isteyenlerden nüfus cüzdan dışında ayrıca gelir belgesi ve adres belgesi gibi dökümanlar istenmiyor. Bordrolu çalışanlar sadece kimlik belgeleriyle TEB şubelerine uğradıklarında kredilerini hemen kullanabiliyorlar.



TEB'in bordrolu çalışanlara özel acil kredisi sadece başvuru ve işlem kolaylığıyla değil yüksek kredi limiti ile de dikkatleri üstünde topluyor. TEB'in bordrolu çalışanlar için düzenlediği son kredi kampanyasında üst limit 20.000 TL olarak belirlendi. Kredinin diğer koşullarını öğrenmek isteyenler TEB şubelerini ziyaret ediyorlar.

TEB'in kredi seçenekleri ve sunulan kredi ürünleri sadece bordrolu çalışanlara yönelik değil. Maaşlı çalışanlar, emekliler, esnaflar ve serbest çalışanlar ve diğer gelir sahipleri için pek çok değişik kredi fırsatı TEB şubelerinde kullanıcılarını bekliyor. TEB'in Pratik İhtiyaç Kredisi toplumun tüm kesimlerine yönelik olarak tasarlandı. TEB Pratik İhtiyaç Kredisi başvuruları sadece TEB şubelerinden değil, cep telefonu ve internet gibi diğer kanallardan da yapılabiliyor.

TEB'in Selahattin Çakaler'li yeni kredi kampanyası öncekiler gibi başarılı olarak gibi gözüküyor. Selahattin Çakaler karakteri bankayı bir anda popüler hale getirmiş ve dikkatleri üzerine çekmişti. Kredi kolaylıkları, uygun ödeme koşulları, yüksek kredi limiti ve kolay kredi başvurusu arayanlar bugünlerde TEB'i tercih ediyorlar.

Hiç yorum yok: