Yapı Kredi World Card Başvurusu Cepten Yapılabiliyor

'En bonkör kart' olan World Card için başvurular şimdi çok kolay. WorldCard başvurusu artık 444 0 444 Yapı Kredi Telefon Bankacılığı, Yapı Kredi İnternet Bankacılığı ve Yapı Kredi Şubeleri'nn yanısıra cep telefonunundan da yapılabiliyor. Cep telefonunundan WorldCard başvurusu yapmak için WoRLD yazıp boşluk bıraktıktan sonra TC kimlik numarasını yazarak 4421 numaraya SMS atmak yeterli oluyor. Cep telefonundan kredi kartı başvurusu işlemi Turkcell, Avea ve Vodafone aboneleri tarafından aynı numaraya SMS göndererek gerçekleştiriliyor. Tüm operatörler için yapılması gereken tek şey WORLD yazdıktan sonra boşluk bırakmak ve TC kimlik numaranızı yazarak 4421'e kısa mesaj olarak göndermek. Cepten World Card başvurusu yapmak bu kadar kolay, bu kadar pratik.



WorLd Card başvurusu yapmış olanlar ve sonucunu merak edenler için de pratik bir çözüm var. World başvurusu yapmış ve soncunu bekliyorsanız başvurunun ne durumda olduğunu öğrenmek için yine cep telefonu kullanılabiliyor. Yapı Kredi Bankası World Card başvurusunu cepten takip etmek mümkün. Bunu yapmak için WORLD yazıp TC kimlik numarasını yazdıktan sonra 4407'ye SMS atmak yeterli. Kısa mesajla yaptığınız başvurunun ardından cep telefonunuza hemen bir cevap geliyor. Cevap olarak gelen kısa mesajla başvurunuzun son durumu hakkında bilgi veriliyor. Böylece kredi kartı başvurusunun son durumu hakkında yorulmadan bilgi edinmiş oluyorsunuz. Dikkat edilmesi gereken husus kredi kartı başvuru ve takip numaralarını birbirine karıştırmamak. Yazılacak mesaj aynı ancak kart başvurusu ve başvuru takibi için SMS atılacak numaralar değişik. World Card başvurusunu cepten yapmak için 4421'e SMS atmak gerekirken, başvuruyu cepten takip etmek için 4407'ye kısa mesaj göndermek gerekiyor. Herşey bu kadar kolay.

World Card başvurusunu ayrıca en yakın Yapı Kredi Bankası Şubesine giderek, 444 0 444 numaralı Yapı Kredi Telefon Bankacılığı numarasına telefon açarak ve Yapı Kredi Bankası'nın internet bankacılığını kullanarak yapmak mümkün.

'En bonkör kart' World Card'da şu sıralar devam eden kampanyalar arasında beyaz eşya, mobilya ve dekorasyon, yapı ve inşaat malzemeleri, züccaciye, halı ve ev tekstili taksitli alışverişlerinde +6 taksit ve 3 ay taksit erteleme fırsatı da var. Bunun yanında World Card ile yapılan taksitli alışverişlerin ilk taksit ödemeleri Haziran ayına ertelenebiliyor. World'ün devam eden kampanyalarından biri ile de ilk 100 TL'lik alışverişten sonra yapılacak her 100 TL'lik alışverişe 10 TL World Puan kazanmak mümkün oluyor. Kampanya ile toplamda 100 TL'ye kadar World Puan kazanılabiliyor.

Hiç yorum yok: