Yapı Kredi Bireysel Yaz 4411'e Mesaj At

Yapı Kredi Bankası'na mesaj atanlar günde 6 TL'ye 6.000 TL kredinin keyfini çıkarıyorlar. Bankanın Süper Kredi kampanyası için mesaj atarak başvuru yapmak çok kolay. BİREYSEL yazıp 4411'e mesaj atmak günde 6 TL'ye 6.000 TL kredi kampanyasına başvuru yapmak için yeterli. Yapı Kredi'nin çok özel kredi seçenekleri Mart ayında da cazip kredi fırsatları sunmaya devam ediyor. Yapı Kredi'de değişik ihtiyaçlara yönelik dizayn edilmiş sayısız kredi seçeneği var. Yapı Kredi'ye uğrayanlar, netten ya da cepten başvuru yapanlar kredilerini uygun ödeme koşulları, düşük faiz oranları ve fazla formalite içermeyen başvuru prosedürü ile kullanabiliyorlar.



Yapı Kredi'nin 6.000 TL Süper Kredisi 36 ay vadeli olarak geri ödeniyor. Aylık taksit tutarının 187 TL olduğu kampanyada günlük kredi geri ödemesi 6 TL civarında bir rakama tekabül ediyor. Aylık faiz oranının % 0,53 olduğu kredi fırsatı bankanın sağladığı düşük faizli ve komisyonlu kredi seçeneklerine iyi bir örnek. 6.000 TL kredi 36 ay vadeli olarak çekildiğinde ödenmesi gereken masraf tutarı ise 642 TL olarak gerçekleşiyor. Kampanyanın yıllık maliyet oranı da % 15,48 gibi oldukça cazip bir seviyede. Düşük faiz imkanının yanı sıra sunulan düşük yıllık maliyet oranı kredi piyasasında teklif edilen en uygun maliyet oranlarına sahip kredilerden birini ortaya çıkarıyor. Yıllık maliyet oranının cazip olması, uzun vade ve aylık ödemelerin altından kalkılabilir rakamlarda oluşması Yapı Kredi Süper Kredi mart fırsatının iyi bir kredi olduğuna işaret ediyor.

Kredi başvurusu yapmak da oldukça pratik. Bankanın emekli müşterileri sadece nüfus cüzdanları ile Süper Kredi başvurusu yapabiliyor. Kamu çalışanları ise nüfus cüzdanı ve kamu kimliği ile başvuruda bulunabiliyor. Yapı Kredi'nin kamu çalışanlarına özel kampanyası olan maaşın 15 katı na kadar kredi kampanyası da halen devam ediyor. Yapı Kredi Bankası'nda maaş ve kamu çalışanlarına özel indirimli faiz oranlarından yararlanmak da mümkün. Bunun dışında faizsiz, masrafsız ve nazar boncuklu masrafsız kredi kampanyaları da dikkat çekenlerden.

Hiç yorum yok: