Emekli Maaşını Taşıyana 300 Lira Hediye Finansbank'ta

Finansbank emekliler için yepyeni bir müjdeyle geldi. 30 Nisan'a kadar emekli maaşını Finansbank'a taşıyanlara 300 TL hediye var. Bu fırsattan yararlanmak için gerekli olan koşullar çok basit: Emekli maaşını Finansbank'a taşımak birinci koşul. Taşınan emekli maaşının en az aylık 500 TL tutarında olması gerekiyor. İkinci aranan şart ise 24 ay boyunca emekli maaşını kesintisiz olarak Finansbank'tan almaya devam etmek. 300 TL kazanmak için istenen üçüncü koşul ise Finansbank'ta Ay Sonu hesabı açmak ve en az 24 ay boyunca hesabı kapatmamak. Bu gereklilikleri yerine getiren ve 30 Nisan tarihine kadar emekli maaşını Finansbank'a taşıyan emekliler 300 Lira hoş geldin hediyesini haketmiş oluyorlar. 12 Mart tarihinden önce maaşlarını Finansbank'a taşımış olanlar kampanyadan yararlanamıyor.

Kampanya hakkında detaylı bilgi almak ve kampanyaya katılmak için EMEKLİ Yazıp 5152'ye göndermek yeterli oluyor. Dileyenler Finansbank'ın internet sitesinde bulunan başvuru formunu doldurarak kampanya konusunda kendilerine telefonla geri dönülmesini sağlayabiliyorlar. Bunun için formdaki ad, soyad ve cep telefonu bilgilerini doldurmak yeterli oluyor.

Emekli maaşlarını Finansbank'a taşıyanlar hesapları için hiçbir şekilde yıllık hesap işletim ücreti ya da başka bir isimle herhangi bir ücret ödemiyorlar.

Finansbank Emeklilik Paketi'ne katılanlar aylık emekli maaşlarının 4 katına ve 2.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisini 6 ay vadeli olarak kullanabiliyorlar. Emeklilere % 25 indirimli faiz oranları uygulanıyor. Emekliler dilerlerse kredi taksitlerini 3 ayda bir ödeyebiliyorlar. Finansbank'ta emeklilere araç kredilerinde % 10 faiz indirimi uygulanırken, konut kredilerinde dosya masrafında % 25 indirim sözkonusu. Araç ve konut kredilerinde de 3 ayda bir ödeme seçeneği mevcut. Emekliler Finansbank'ın internet şubesini kullanmaları halinde yapacakları EFT ve havalie işlemleri için hiçbir ücret ödemiyorlar. Kampanya Nisan ayı sonuna kadar devam ediyordu ancak yapılan son değişiklikle 31 Mayıs tarihine kadar uzatıldı.

Hiç yorum yok: