Paraf Kart Cumartesi Restoran İndirimi

Paraf Kart'ın ayrıcalıklar sunan avantajlı dünyasından bir yenilik daha: Cumartesi günleri restoran harcamalarında % 25'e varan indirim. Halkbank'ın ayrıcalıklı kredi kartı Paraf'ı restoran harcamalarında tercih edenler indirimli yemek yemenin tadını çıkarıyor. Paraf Card'ın sunduğu ayrıcalıklardan bir yenisi gastronomi sektöründe geldi. Şimdi Cumartesi günü restoran ödemelerinde Paraf Kart kullananlar % 25'e kadar indirim kazanıyorlar. Üstelik teklif Türkiye'deki ve yurtdışındaki tüm restoranlarda geçerli.

Paraf Kart'ın sunduğu restoran indirimi fırsatından Paraf Gold Kart ve Paraf Platinum Kart sahipleri yararlanıyor. Paraf Gold ile yapılan restorna harcamalarında % 10 indirim kazanılırken, Paraf Platinum kullanılarak yapılan restoran ödemelerinde indirim tutarı % 25 oluyor. Maksimum kazanılacak indirimin günlük olarak 25 TL olduğu kampanya Cumartesi günleri yapılan harcamaları kapsıyor. Her cumartesi 25 TL'ye kadar % 10 ya da % 25 indirim fırsatı Paraf Gold ve Platinum sahiplerini bekliyor. Kampanyadan yararlanmak için yapılan harcama tutarının 35 TL'nin üzerinde olması gerekiyor. Müşteri bazında sürdürülen kampanyada her Cumartesi günü bir kez indirim kazanmak mümkün oluyor. ParafPara kullanılarak yapılan ödemelerde indirim kazanılamıyor. Kazanılan restoran indirimleri kredi kartının ekstresine yansıtılıyor ve ekstreden indirim tutarını takip etmek mümkün oluyor.

Paraf Card'ın sunduğu 'Ayrıcalıklar Bu Paraf'ta' kampanyalarından bir yenisi olan Cumartesi restoran indirimi kampanyasından yararlananlar ayrıcalığın farkına varıyorlar. Paraf Kart tarafından sürdürülen bir diğer kampanya olan Hoş Geldiniz kampanyası ile 31 mart tarihine kadar Paraf Kart'la tanışanlar ilk ekstre tutarlarında % 25 indirim kazanıyorlar. Devam eden bir diğer kampanya olan 'Artan ParafPara' ise harcama yaptıkça kazandırıyor. Kampanya ile kazanılan ParafPara tutarını iki katına kadar yükseltmek mümkün oluyor. Paraf Card'da ayrıcalıklar bitmiyor ve Paraf Card tarafından düzenlenecek yeni kampanyanın ne olacağı ve nasıl fırsatlar sunacağı merakla bekleniyor.

Hiç yorum yok: