Doktorlara Özel Kredi Akbank'ta - 14 Mart Tıp Bayramı

Akbank Tıp Bayramı kutlamalarına anlamlı bir katkı yapmak amacıyla doktorlara özel bireysel kredi kampanyası için start verdi. Akbank'ın sunduğu kredi fırsatlarından yararlanmak isteyen doktorlar Akbank şubelerine bekleniyor. Akbank'ın doktorlara özel olarak sunduğu bireysel kredi kampanyasında son başvuru günü 31 Mart 2013 olarak belirlendi. Mart ayı sonuna kadar tüm doktorları cazip kredi fırsatları bekliyor. Yapılması gereken şey en yakın Akbank şubesinin kapısından içeri girmek ve cazip kredi fırsatlarını kaçırmamak.

Akbank doktorlara özel olarak tasarlanan bireysel kredilerde faiz oranlarını % 0,99’dan başlatıyor. Masraf tutarı ise 199 TL. Doktorlar Akbank'tan 50.000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisi kullanabiliyorlar. Kredi kullananlar aynı zamanda Axess kullanıyorlarsa ayrıca 150 TL chip-para hediye kazanıyorlar. Axess'i olmayanların Axess kartın fırsatlarla dolu dünyasına katılmaları çok kolay.



Bilindiği gibi her yıl 14 Mart tarihi ve bu tarihin içinde bulunduğu hafta Türkiye'de Tıp Bayramı olarak kutlanıyor. Akbank çağlar boyunca insanlığa fedakarca hizmet vermeye çalışan doktorlar için Mart ayı boyunca devam edecek cazip kredi fırsatları hazırladı. Kampanyada doktorlarımız 60 ay vadeye kadar kredi kullanabiliyorlar. Kredinin faiz oranı 36 ay vadeye kadar % 0,99 olarak uygulanıyor. Kredi kullandırım ücretinin 199 TL olduğu kredi kampanyasında 37 ay ile 60 ay arsında vadelerde aylık % 1,09 faiz oranı geçerli oluyor. Kampanya kapsamında 50.000 TL'ye kadar kredi alınabiliyor. Kampanyada kredi başvurusu yapmak için kimlik belgesi, gelir belgesi ve adresi gösterir bir belge talep ediliyor. 49 ay ve üzerindeki vadeler sadece bordrolu çalışan doktorlar için geçerli. Kampanyaya katılanların 10.000 TL kredi için yıllık olarak 106 TL civarında oluşan sigorta bedelini ödemesi gerekiyor. Doktorlara özel kredi üç ay ertelemeli olarak kullanılabiliyor. Erteleme seçeneğini tercih edenler kredi geri ödemelerini yapmaya üç ay sonra başlıyorlar. Ertelemeli kllanımda oluşan faiz farkı peşin olarak tahsil ediliyor.

Hiç yorum yok: