Acil Kredi İhtiyacı Olana Avantaj'dan ÇatPara

Kredi için neden şubeye gidelim? Artık böyle bir zorunluluk kalmadı. Avantaj Kartı olanlar HSBC ATM'lerinden kredilerini Çat diye çekiyor, sonra kredi kartlarından taksit taksit ödüyorlar. HSBC Advantage Kart sahibi olanlar zahmetsizce, sadece ATM'ye uğrayarak kredi kartlarının kullanılabilir limitlerinin % 80'ine kadar anında kredi çekebiliyorlar. Avantaj'ı olmayanlar ise Advantage Card'a başvuruyorlar ve kartları çıktığında bedava 500 TL ya da 1000 TL kredi kullanabiliyorlar. Yeni HSBC Advantage alana kartından kullandığı 500 TL ya da 1000 TL kredi için herhangi bir faiz ya da masraf uygulanmıyor, kredi faizsiz ve masrafsız olarak kullandırılıyor. Yeni kart alarak bedava krediye hak kazananlar yıl boyunca istedikleri herhangi bir zamanda kredilerini çekebiliyorlar. İlk defa Advantage Kart çıkartmak isteyenler AVANTAJ yazarak 0532 444 44 77 numaraya SMS attıklarında hemen Advantage Kart sahibi olabiliyorlar.



HSBC Advantage ile nakit kredi çekimi en pratik şekilde ATM'lerden yapılabiliyor. Ancak dileyenler HSBC telefon bankacılığı ya da HSBC internet bankacılığı aracılığıyla Çat Para işlemi yapabiliyorlar. Bu şekilde yapılan Çat Para işlemleriyle kullanılan kredi anında vadesiz hesaba yatırılarak kullanıma hazır hale geliyor. Vadesiz hesabı olmayanlar ÇatParalarını HSBC Bank ATM'lerden istedikleri zaman alabiliyorlar. HSBC Bank şubelerine uğrayanlar kolay bir şekilde vadesiz hesap açtırabiliyorlar.

Yeni Advantage Card sahipleri tarafından 31 Aralık tarihine kadar yapılan ilk Çat Para işlemi ile çekilen tutar Bedava Kredi olarak kullandırılıyor. Bedava Krediden yararlanmak için 1 Ocak ile 30 Nisan arasında HSBC'den ilk defa Advantage Kart almış olmak gerekiyor. Kampanya asıl kartları kapsıyor, ek kartlar kampanyadan yararlanamıyor. Bunun yanında kartın bireysel kart olması gerekiyor. Ticari kredi kartları kampanyaya dahil değil. Avantaj Kart'la çekilen 500 TL ya da 1000 TL Bedava Kredi faizsiz ve masrafsız olarak 12 ay taksitle geri ödeniyor. Kısacası o ünlü slogan HSBC'de her zaman geçerli: Advantage'ın varsa avantajın var.

Hiç yorum yok: