ING Kredi Başvurusu Nüfus Cüzdanı ile Aynı Günde

ING Bank'tan kredi almak için tanıdığa ihtiyaç yok. Bankanın sunduğu çok uygun koşullara sahip kredileri kullanmak şimdi çok kolay. ING kredi başvurusu sadece nüfus cüzdanı ile yapılıyor. Başvurular aynı gün içinde sonuçlandırılıyor. ING Bank'ın kolay başvurulu kredilerinin tanıtımını Acun Ilıcalı ve ING'nin sevimli animasyon aslanı birlikte yapıyorlar. Aslan karakteri deneyimli animasyon ekibi tarafından ING Bank'ın simgesi olan aslandan esinlenerek oluşturuldu. Artık tüm TÜrkiye'nin sevgisini kazanan ve ülke çapında meşhur olan aslan her gece ekranlarımıza konuk oluyor ve başta çocuklar olmak üzere tüm ailenin dikkatini çekiyor.

ING'de tanıdığa ihtiyaç olmadan kullanılan uygun ING Bank kredilerinden biri de 99 TL'den başlayan taksitlerle kullandırılan 7.000 TL kredi. Aslında bu kredi kampanyasında maksimum limit 14.000 TL olarak belirlendi. 14.000 TL kredi kullanmak isteyenler de yine aynı koşullarla ayda 198 TL ödeyerek kredi alabiliyorlar. Kampanyada vade aralığı 24 ay ile 60 ay arasında tespit edildi. 99 TL'den başlayan taksitlerle 7.000 TL kredi kullanmak isteyenler 60 ay vadeden yararlanıyorlar. İlk sene boyunca 99 TL aylık taksit ödenirken müteakip senelerde aylık taksit tutarı % 31 nispetinde artış gösteriyor. Kademeli ödemeli olarak tasarlanan kampanyada aylık taksit tutarları her 12 aylık periodda artış gösteriyor. Kredinin masraf tutarı ise 199 TL olarak belirlendi. 7.000 TL'nin üzerinde talep edilen kredilerde dosya masrafı 299 TL olarak uygulanıyor. Kampanyanın faiz oranı ise aylık bazda % 1,09 olarak hesaplanıyor.

Kredi başvuruları saat 12.00'a kadar yapıldığında kredi aynı güm içinde çıkıyor. Başvurular sadece nüfus kağıdı ile yapılıyor. Ayrıca ek bir belge, evrak ve kağıt istenmiyor. Kısacası kredi başvurusu ING'de hiç olamayacağı kadar kolay. Üstelik ING'den uygun koşullarda iyi bir kredi alabilmek için ING Bank'ta çalışan bir tanıdığa ihtiyacınız yok. ING'ye başvuran herkes aynı koşullarda kredi kullanmanın keyfini yaşıyor. Banka uzun vadeli, düşük faizli, düşük dosya masraflı ve kolay ödemeli kredi kampanyalarıyla kredi müşterilerinin teveccühünü kazanmaya devam ediyor. Hesaplı kredi arayanlar ING'yi tercih ediyorlar.

Hiç yorum yok: