Axess BP Kampanyası 5 Kere 75 TL'ye 40 TL Akaryakıt

Axess'le BP'nin birlikte düzenledikleri bedava akaryakıt / otogaz kampanyasında fırsat devam ediyor. BP istasyonlarından Axess kredi kartı kullanarak 5 kere 75 TL ve üzerinde akaryakıt ve otogaz alımlarında 40 TL akaryakıt / otogaz hediye ediliyor. Beşinci alışverişin yapılmasıyla birlikte yine akaryakıt veya otogaz alımlarında kullanılmak üzere 40 TL chip para kazanılıyor. Axess'le BP'den 5 kere 75 TL'ye 40 TL akaryakıt / otogaz hediye kampanyası 24 Nisan tarihine kadar devam edecek.



Kampanyaya katılmak için kart sahibine ait olan ve Akbank'ın sisteminde yer alan telefon numarasından kısa mesaj gönderilmesi gerekiyor. Kısa mesaj metnine BP yazıp bir boşluk bırakarak Axess kart numarasının son 4 hanesini yazarak 4566’ya SMS ile gönderilmesi kampanyaya dahil olmak için yeterli oluyor. Mesajın gönderilmesinin ardından kredi kartı numarasının kampanyaya başarıyla kaydedilmesiyle kampanyadan yararlanma hakkı kazanılıyor. SMS'nin gönderilmesiyle yapılan kayıt işleminin ardından yapılacak alışverişler chip para kazandırıyor. Bu nedenle kampanyaya katılmak isteyen Axess kart sahiplerinin öncelikle SMS göndererek kampanyaya kayıt işlemini yaptırmaları gerekiyor. Free kart sahiplerinin aynı işlemi FREEBP yazarak gerçekleştirmeleri ve aynı numaraya göndermeleri gerekli.

Kampanyada yapılaak alışverişlerin Bp istasyonlarında farklı günlerde ve tek seferde yapılması ve her alışveriş tutarının 75 TL ve üzerinde olması gerekiyor. Yapılacak geçerli olan 5. alışverişle birlikte 40 TL chip para kazanılıyor ve BP istasyonlarında akaryakıt ya da otogaz alımında kullanılabiliyor. Kazanılan chip paranın 2 Mayıs tarihine kadar kullanılması gerekiyor. Bedava akaryakıt ve otogaz kazandıran kartlar arasında Axess, Axess Business, Wings, Wings Business, Fish, Free, Carrefour Axess, Axess Exi-26 ve Neo kartlar bulunuyor. Asıl kartların yanında ek kartla yapılan harcamalar da kampanya kapsamında değerlendiriliyor. Chip para kullanılarak yapılan akaryakıt ve otogaz alımları kampanyaya dahil edilmiyor. Bugünlerde akaryakıt ve otogaz alımlarını Axess kredi kartlarını kullanarak BP istasyonlarından yapanlar karlı çıkıyorlar ve ücretsiz akaryakıt ve otogaz hediyesi kazanıyorlar. Kampanyadan 24 Nisan tarihine kadar tüm Axess sahipleri yararlanabiliyor.

Hiç yorum yok: