Finansbank 3 Ay Ertelemeli Kredi Kampanyası

Finansbank 5030 kampanyaları tüm coşkusuyla devam ediyor. Bu ay da 5030'a kısa mesaj atarak uygun koşullarda kredi kullanmak mümkün. Üstelik 3 ay erteleme seçeneğiyle. Finansbank'tan kredi kullananlar uygun kredi maliyetlerinin keyfini sürerken aynı zamanda dilerlerse kredi geri ödemelerine 3 ay sonra başlamayı tercih edebiliyorlar. Böylece kredi kullanımının ardından üç ay boyunca kredi taksiti ödenmiyor.

5030'a SMS atarak ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak çok kolay. Tek yapmanız gereken TC kimlik numaranızı yazmak ve kısa mesajı 5030 numaralı kredi başvuru hattına göndermek. 5030'a yapılan kredi başvuruları ön başvuru niteliği taşıyor. Kredi ön başvurusunun kabul edildiğine yönelik SMS mesajı gelmesinin ardından gerekli belgelerle Finansbank şubelerine uğrayarak başvuru sürecini tamamlamak gerekiyor. Bundan sonrası ise Finansbank personeline kalıyor ve kredi başvuruları bir gün içinde sonuçlandırılıyor. Kredi başvurusu yapanlar kredilerini aynı gün içinde kullanıyorlar.

Finansbank'ın ihtiyaç kredisi kampanyasında faiz oranı % 0,49'dan başlıyor. 12 ay vade ve 3.000 TL ihtiyaç kredisi için % 0,49 faiz oranı uygulanıyor. Yine 3.000 TL kredi kullanarak 13 ay ile 15 ay arasındaki vadeleri seçenler % 0,69 faiz oranından yararlanıyorlar. Kampanya kapsamında kullanılan krediler için 299 TL dosya masrafı alınıyor. Kredi almak isteyenler ayrıca sigorta bedeli ödüyorlar. Başvuru için istenen iki belge ise kimlik ve gelir belgeleri. SMS göndermeyi tercih etmeyenler kredi başvurularını Finansbank şubelerinden ya da Finansbank internet web sitesinden gerçekleştirebiliyorlar. Bunun için sitede yer alan Hemen Başvur butonuna tıklamak ve aşılan penceredeki kısa formu doldurmak yeterli.

Aynı gün kredi kullanılabilmesi için gerekli belgelerin eksiksiz tamamlanmış olması ve başvurunun sabah saatlerinde yapılmış olması gerekiyor. Finansbank kredilerinin geri ödemeleri için şubeler tercih edilebileceği gibi, sıra beklemek istemeyenler ATM'lerden, internet şube ve mobil şubesinden de taksit ödemesi yapabiliyorlar.

Hiç yorum yok: